Fyra favoriter

cc

xHär är fyra saker som gör mig extra glad just nu!

 

cc

x1) Silverskor från TOM´s. Haft dem varje dag senaste veckan, toksköna och vansinnesfina. Ett megasuperduperplus är såklart att för varje par skor som köps, skänker TOM´s ett par till någon som behöver pjucks. Himla fint, älskar företag som ger tillbaka.

2) Den gamla klassikern Eight Hour Cream i lypsylform. Den här får ett megasuperduperplus för att Iggy älskar förpackningen – han kan roa sig med att skruva upp och skruva ner själva lypsylsticket lääääääääänge.

3) Caroline´s fina illustration av Yours Truly. Påminner mig om att jag kan vara riktigt fräsig ibland. Den får ett megasuperduperplus för att Caroline numera är Glammis-Caroline, SÅ mysigt tillskott till vårt team! Hon har dessutom börjat podda – missa inte!

4) Ögonkräm med vitamin A från ett av mina absoluta favoritmärken på hudvårdsfronten – Beauté Pacifique. Vitamin A är bra för genomskinlig hud, fina linjer och hjälper till att förstärka och förnya huden. Har flera produkter med just vitamin A i mitt badrumsskåp och de är grymt bra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Såg på din instagram att du vill ha lite fler växter och jag vill tipsa om min absoluta favorit blomma!! Hibiskus, så fin å man blir så glad, dom är relativt lättskötta och behöver vattnas en gång om dagen! BLOMMORNA ÄR MAGISKA, dom blommar bara 2 dagar cirkus men det kommer nya hela tiden! Dom är vardagsglädje så det tjongar om det! KRAM

    siri 2016-07-07 17:28:20 http://None
    Svara
  • Åh så fina skor! Vill se hur de ser ut på. 😀

    Maria Ekblad 2016-07-07 14:56:25 http://www.mariaekblad.se/blogg
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!