Spara eller slösa?

josefin och vanjaHappy clappy PODDAG! I veckans avsnitt snackar jag å Jossan PENGAR! Jag avslöjar vad jag tjänar, vad mina pengar går till och hur jag och Niklas tänker kring stålars nu när Iggy finns med i bilden.

Jossan ger såklart också sin syn på saken, och står även för veckans mest oväntade asgarv (det kom iofs från mig) då hon berättar en FRUKTANSVÄRT rolig prutthistoria (givetvis tagen från egen erfarenhet)! Yes, ni läste rätt – en PRUTTHISTORIA. Ni förstår ju att veckans poddis är MAGISK.

(Bilden är tagen av Johanna)

 

Vi hittas i alla poddappar om ni söker på ”Josefin & Vanja”! Följ oss gärna på Instagram här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • TACK för att ni tog upp det här ämnet och TACK för att ni inte bah ”vi är så himla, himla duktiga, vi tjänar 150 000:- i månaden och sparar 90% av lönen”. Det finns tillräckligt med sådana poddar. Jag har alltid haft ångest och dåligt samvete knutet till pengar, det här lindrade i alla fall lite. Kram <3

    Sofia 2016-07-08 17:11:32 http://sfjallskog.blogg.se
    Svara
  • Blev ärligt talat ganska förfärad över detta avsnitt. Jag fattar att sparande inte är allas största intresse, men att inte ens spara till sitt barn eller till pensionen..?!

    Jag inser att jag är ”extrem” som har aktier som intresse. För mig är att köpa aktier som att shoppa, bara att det dessutom (förhoppningsvis) leder till avkastning och MER pengar att shoppa aktier eller annat(!) för. Köper man aktier med utdelning kan man få som en liten ”extralön” på ett par tusen som tack för att en investerat i bolag som går med vinst.

    Ni nämnde lite att ni i framtiden när ni har pengar skulle vilja investera i startups eller andra företag ni tror på. Jag vill bara påminna er om att ni faktiskt kan göra det redan idag..!

    Och snälla sätt in Iggys barnbidrag i en billig(!!!) fond. För riktigt långsiktigt sparande är förvaltningsavgiften det absolut viktigaste att ha koll på, min personliga riktlinje är max 0,3 % avgift för mitt barns sparande och mitt pensionssparande.

    Förstår att detta låter som grekiska för någon som inte är ett dugg intresserad… 🙁

    Filippa 2016-07-06 22:17:55 http://None
    Svara
  • Åh, jag måste lyssna direkt! ♥

    Jannice 2016-07-06 10:32:24 http://womsa.se/jannice
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!