Tack för peppen!

Processed with VSCO with hb1 presetTACK SOM RACKARNS för all enormt fin pepp på det här inlägget! GULLPLUPPAR alltså! Blir så himla happy över alla glada tillrop, och det är SÅ kul att läsa om era erfarenheter kring detta.

Jag trampade försiktigt fram på denna nya stig i går, för då slank jag å glammis-Picklan in på ett lunchpass på Friskis. Jympa Bas. Och blev omsprungna av Agda igen. Ge det några veckor till så ska jag tamejtusan ge den där Agda en match alltså.

Att träna med träningsvärk i varenda cell var lite av en ny upplevelse för mig, men det fiffiga var att det återigen var SÅ KUL att det inte gjorde så mycket. Mina magövningar var nog lite blekare än förra gången eftersom musklerna var rätt ömma, men både jag å Picklan gjorde så mycket vi kunde. Gott så.

Känner också att mitt knä VERKLIGEN behöver det här. Balansen på vänster ben är katastrofal efter nästan två års felbelastande pga uselt vänsterknä. Bara att göra en enkel stretchövning är lite trixigt för mig. Och det gör mig ännu mer motiverad. En sladdrig rumpa kan jag leva med – men ett sladdrigt knä? Nej tack. Det måste för tusan funka, annars blir det inge bra liksom.

Fortsättning på motorvägsbyggandet följer givetvis, TACK för att ni är med och trampar – betyder mer än ni tror!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!