Tisdagstipset / GIRLS Playlist

Girls-CastNu på sommaren kanske man lyssnar på mer musik än nånsin, vilket såklart är tokhärligt. Nåt som inte är lika härligt är hur sjuttsingen man hittar ny musik att lyssna på, nåt som kan vara ganska trixigt ibland tycker jag. Jag kan ofta känna att ”NUUUUU vill jag lyssna på nåt BRA”, och sen är nästa tanke: ”Men VAAAAD ska jag sätta på då?”. Alltid lika svårt.

Men! Till er som har samma dilemma har jag nu världens bästa tips. Alla som kollat på teveserien GIRLS vet ju att man ALLTID tycker att låtarna som inleder och avslutar avsnitten är så rackarns bra. Man blir alltid nyfiken på vad det är för artist, och man vill alltid lyssna mermermer. Och nu till tipset: GIVETVIS har GIRLS en egen playlist på Spotify, wiiiii!

Så, mitt tips är alltså, att when in doubt – dra igång GIRLS-listan så LOVAR jag att du kommer höra en massa härlig musik, och säkerligen också hitta ett gäng nya favoriter!

GIRLS Spotifylista hittar ni här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej Vanja! Jag ska om några dagar dra iväg på en helgtripp till Stockholm. När det gäller restauranger hamnar vi alltid på alla turistfällor och därför undrar jag om du kan svänga ihop ett inlägg med prisvärda restauranger i Stockholm. Tack på förhand! Ha en fantastiskt fin dag. 🙂

    Hanna 2016-06-29 12:51:53 http://None
    Svara
  • Hej Vanja!
    Jag försökte hitta ditt inlägg där du gör ett samarbete med Veet, men jag kan inte hitta det – därför hamnar min väldigt random fråga här istället 🙂 hoppas det är ok!
    Jag undrar vilken vax du använder till att vaxa bikinilinjen? Hoppas du har lite tips 🙂
    Kram!

    Johanna 2016-06-28 22:52:02 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!