Jagär kär i Caroline Hjerpe

caroline hjerpe

caroline hjerpeHörrni, nu ska ni som gillar smycken få ett riktigt supertips – Caroline Hjerpe! Jag snubblade över hennes otroligt fina lilla butik häromveckan, den ligger precis här i mina Söderkvarter och är sproilans ny. Och det var kärlek vid första ögonkastet. Kunde inte låta bli att gå loss med kameran.

 

caroline hjerpe

caroline hjerpeSå sjukt fin liten butik, och så otroligt fina smycken, som Caroline såklart gör själv.

 

caroline hjerpeHon sitter och bankar å donar medan man slinker runt i butiken.

 

caroline hjerpe

caroline hjerpeFörutom fantastiska smycken kan man också fiska med sig konst och toksöta virkade plagg med sig hem.

 

caroline hjerpe

caroline hjerpeJag ville ha ungefär ALLTALLTALLT i hela butiken.

 

caroline hjerpeOch när jag började prata med Caroline och såg hur magiskt fint smyckad hon var, så ville jag ha ALLTALLTALLT ännu mer. Kan vi byta armar please?

 

caroline hjerpe

caroline hjerpe

caroline hjerpeOch vet ni vad? Jo – jag UNNADE mig. Som ni vet håller ju jag på att bygga upp en optimal smyckesgarderob i silver, och när jag såg Carolines armband med en inramad turkos kände jag bara att NU JÄKLAR KÖÖÖÖR JAG! Jag bara MÅSTE ha ett sånt. Snacka om vardagsglädje!

 

caroline hjerpeSå några dagar senare mailade Caroline mig den här bilden och undrade vilken sten jag ville ha i mitt armband (SÅ mysigt ju – att man får välja precis allting själv). Jag ritade ett hjärta runt den jag tyckte var absolut finast, och nu väntar jag ivrigt på att smycket ska bli färdigt.

 

caroline hjerpeSnart kommer jag alltså att få hämta ut en sån här ask, med mitt alldeles unika armband i. Peppen alltså! PEPPEEEEEEN!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!