Magisk midsommardag

xJag säger bara WOW! Vilken rackarns midsommardag! Väääädret – OMG! 30 grader och rena rama utomlandskänslan från tidig morgon ända in på natten. LJUVLIGT! Och vi förvaltade dagen på ett alldeles förträffligt sätt måste jag säga.

Efter midsommarfirandet hos Picklan slank vi nämligen till Niklas mammas hus och parkerade oss där. Och det var en riktigt rackarns hole in one – för det är ett fantastiskt ställe att vara på när det är härligt väder (annars också såklart, men ni hajar). Där finns det öppna ytor, trädgård, pool och härlig natur. En lycklig Iggy fick bada bada bada!

 

xEn lycklig pappa fick också bada bada bada!

 

xEn lycklig mamma fick också bada bada bada! Ni förstår ju – SÅ härligt!

 

xHängmattan är mysig, men den är också en riktigt bra lekplats.

 

xMan kan snörpa ihop sidorna och gömma sig…

 

x…och sen är det alltid lika roligt att bli hittad!

 

xVi hade en sån ljuvlig dag! Hängde runt i huset, gick på upptäcktsfärd ner till vattnet, käkade lunch utomhus och trodde att vi var i Portugal (VÄRMEN alltså! Så sällsynt att det är SÅ pangvarmt här i Sverige ju), åt glass på torget, badade som tokar – ja, vi NJÖT verkligen. Iggy fick vara nakenfis större delen av dagen och hade det bara SÅ GÖTT.

 

xMiddagen käkade vi också nere på torget, och jag gick loss på ett gäng medelhavsdelikatesser. För det var verkligen en medelhavskänsla hela dagen i går, så sällsynt ju att det är en sådan enorm värme hela dagen. Att det liksom kan blåsa – och man fryser inte det allra minsta.

Att få en sån dag när man är ledig och dessutom befinner sig på en optimal plats att utnyttja vädret på var så himla himla fint. Det kändes som att vi var på semester.

 

Processed with VSCO with hb1 presetJag gled runt i Britneytofs, skönt sval maxiklänning och var barfota från morgon till kväll. Bara det liksom – att glida ner till torget direkt från badet, utan skor och äta medelhavsgotte i utomlandsvärmen. Oj oj oj. Ja – en optimal rackarns dag måste jag säga!

Och vet ni vad jag avslutade den med då? Iggy hade ju varit i gasen hale dagen, så han slocknade FEM I ÅTTA! Kors i taket, det har aldrig någonsin hänt tidigare tror jag. 21.30/22.00 är ju mer hans grej. Så när han hade somnat gick jag raka vägen till hängmattan, la mig där och NJÖT. Av stillheten och fågelsången. Av lugnet. Jag tittade upp på träden och himlen och kände med hela kroppen hur ljuvligt det var att kunna ligga där så pass sent – utan att frysa alls.

Jag blev kvar där en timme. Ett fantastiskt avslut på en fantastisk dag.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!