Glad nykter midsommar!

vanja wikström grått hårFina fina blogoliner, hoppas att ni får en ljuvlig midsommar! Själv ska jag åka ut till glammis-Picklan som bor sådär lummigt å naturnära som man ju liksom äääälskar just på midsommar. Och där ska vi fika, äta och hänga med lite trevligt folk. Det kommer vara några kiddos där i Iggys ålder, så förhoppningsvis kan det bli lite bra lekstämning för ungarna.

Nåt jag INTE tänker göra i dag, är att dricka alkohol. Ni som lyssnar på poddisen har ju benkoll på varför. Tänker att jag ska skriva ett längre inlägg om det här i el bloggo också, men kontentan är helt enkelt att jag är usel på att dricka. Eller jättebra – det beror på hur man ser det. Men alkohol i festsammanhang resulterar för mig i princip alltid i överkonsumtion, minnesluckor och grov ångest. Inte så härligt.

Så sen ett par år tillbaka håller jag mig borta från alkohol när det finns ”risk” för fest. Det blir festligast så, för mig. Återkommer till detta viktiga ämne en annan dag, nu ska jag ha det gött med min familj. Hoppas ni får en magisk midsommar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Vilket underbart beslut! Så härligt för barnen med nyktra föräldrar. Min sambo dricker inte alls & jag är ju preggo så.. men annars har jag också varit sådär jättebra/jättedålig på dricka så det har mer eller mindre slopats de senaste åren. Så skönt att slippa den där ångesten!

  Sara Svantesson 2016-06-28 02:39:45 http://www.saraandtheisaacs.blogg.se
  Svara
 • Åh, så himla bra att du skriver om detta! Extra fint tycker jag att det känns eftersom jag själv tagit samma beslut, av samma anledningar som du. Bästa beslutet i mitt liv! Håller både dig och Josefine SÅ högt för detta ställningstagande. Heja er! < 3

  Nike 2016-06-27 01:11:31 http://nouw.com/nikelinds
  Svara
 • Ha en fin midsommar. 🙂

  Louise 2016-06-24 17:32:17 http://None
  Svara
 • Smart val. Vi gör detsamma här hemma. Glad midsommar 🙂

  Emelie 2016-06-24 14:49:42 http://None
  Svara
 • Ser inte det roliga i att bli full, så här blir det nån god saft istället.
  Ha en trevlig midsommar!

  Jag är lite nyfiken på hur ni har tänkt ang. blöja till Iggy. Använder han blöja nu? Hur länge tror ni att ni kommer ha det till honom? Går han något på toan å gör sina behov. Har han någon rutin när han han vill göra nr 2?
  Är ju så olika hur man väljer att göra. Å jag samlar på mig lite info så jag kan veta hur jag själv vill göra med våran lilla tös på snart 1 år.
  Kram

  Emma 2016-06-24 13:50:04 http://None
  Svara
 • Blir nykter midsommar här också! Pga dålig/bäst i världen på att dricka

  Carro 2016-06-24 10:53:49 http://carrostrandsatt.blogg.se
  Svara
 • Glad Midsommar till dig och din familj!! Jag kör också ”vit” midsommar, känns som att det blir mycket roligare så 🙂
  Tänkte fråga om du skrivit om din hårfärg på sistone, alltså efter att du färgade det lila? Jag tycker att det ser så himla fint ut, men lite annorlunda, så jag undrar om du färgat om det eller om det bara är det lila som gått ur lite grann. Du kanske har skrivit om det men tyvärr har jag i så fall missat det inlägget pga blöjbyte/matning/sovstunder eller valfri barnrelaterad ursäkt

  Linnea 2016-06-24 09:40:35 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!