#TBT / Middag på Carotte

Processed with VSCO with hb1 presetVeckans #TBT måste nog få bli några snapshots från gårdagkvällen som var SÅ mysig! Jossan hade bjudit in mig och några av sina andra kompisar till en tjejmiddag på Carotte. Och det var LJUVLIGT!

 

Processed with VSCO with hb1 presetVi käkade en maaaassa smårätter (som den här sotade laxen som var FAB), pratade och skrattade och pratade och skrattade.

 

Processed with VSCO with hb1 presetJag hade aldrig träffat Jossans kompisar förut, men det var ändå som att jag kände dem eftersom jag hört så mycket om dem – och sett dem på Jossans snappis såklart!

 

xOch de i sin tur har ju sett mig rätt flitigt på samma snappis, och som de lojala kompisar de är lyssnar de även på poddisen, så det kändes som att de hade rätt bra koll på mig också.

 

xOfta när man är på en middag där man inte känner de andra så kan det ju kännas som att man liksom ”jobbar” sig igenom kvällen. Man måste hitta på samtalsämnen, gemensamma nämnare, vara intressant och intresserad på ett lite ansträngt sätt. Men så var det INTE i går. Det var så himla avslappnat, bekvämt och härligt – drömmigt bra helt enkelt! Jossans kompisar är verkligen sjukt mysiga och lätta att hänga med. Såklart! De är ju Jossans polare, och hon är ju precis likadan; avslappnad, mysig och lätt att vara bekväm med.

 

cVi satt under färgglada paraplyer i en tokfin miljö.

 

x

Processed with VSCO with hb1 presetHimla mysigt ställe, superbra service och kalasgod mat.

 

Processed with VSCO with hb1 presetJag hade på mig min nya sommarfavvoklänning!

Processed with VSCO with hb1 presetDen här lille rackaren var så himla smarrig – en fish cake med koriander och någon härlig sallad mellan två mjuka bröd. Mmmm… TACK Jossan för att jag fick följa med på den här tokmysiga middagen med ditt grymma tjejgäng, hoppas det blir fler gånger!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!