Mjukstart

Processed with VSCO with hb1 presetDen här dagen behövde en mjukstart, så efter att jag lämnat grodan på föris (de ska ha midsommarfest för kidsen i dag, kul!) slank jag till Fikabaren och köpte gofrulle.

 

Processed with VSCO with hb1 presetLatte, grön smoothie, yoghurt med bär och granola och ett ägg med Kalles fick det bli. Var på väg in till office för att käka framför datorn, men kände bara att NÄÄÄÄ! Så jag tvärvände, och placerade mig i solen på gården i stället. Där njöt jag sen av min frukost i godan ro.

 

Processed with VSCO with hb1 presetKände att jag behövde vara HÄR Å NU, så jag stekte mobilen och bara åt, njöt och existerade.

 

Processed with VSCO with hb1 presetHimla härligt, och precis den typ av start på dagen jag behövde. Viktigt att lyssna inåt och inte bara tuffa på. Hoppas att er morgon och förmiddag varit bra, och att ni också kommer ihåg att lyssna inåt ibland. Lätt att glömma bort.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Måste få fråga, hur upplever du dina ATP sandaler i storlek jämfört med skor från andra märken? Tänkte beställa från nätet men vet inte riktigt vad jag ska ta.
    Tack för superbra inspiration! 🙂

    Johanna 2016-06-23 23:42:05 http://None
    Svara
  • Bra – det är coolt att vila <3 PUSS PÅ DIG VANJA!!

    Emma 2016-06-23 23:23:26 http://emmahiltunen.itgirls.se
    Svara
  • Hej vanja! Ja det du skriver är något vi alla behöver jobba på. Något som är viktigt för vi skall må bra och kunna vara fullt ut för allt runt om kring utan att det blir för mycket. Jobbar på neurologen som undersköterska på sahlgrenska där det är tok stressigt ibland till den grad att toa besök och lunch prioriteras bort för det hinns inte med. Sen känns det alltid som om man inte gör något annat än att jobba. Nu älskar jag mitt jobb inte de, vårde ser tyvärr ut som den gör.

    Nu till min poäng. Hehe! Även om man dom många andra inte har den möjligheten som du har att lägga upp alla dagar som man vill så får man hitta stunder i vardagen där man bara stänger av, det kan vara mikrostunder som toa besöken på jobbet Medans pastan kokar. För annars mår vi inte bra. Har varit där du har varit så nära den berömda väggen viljet gör det ännu viktigare. Viktigt att stanna upp lyssna, hur mår ja. Vad vill ja, vart är jag på väg? Ändra kurs då mår man mycket bättre även om det kan vara kämpigt.

    Vet inte vad jag ville komma med detta, hade en jätte bra tanke som försvann. Aja. Ha en bra midsommar själv skall jag jobba. Kram

    Lisa 2016-06-23 17:01:00 http://Poesinslabyrint.wordoresd.com
    Svara
  • Oj jäklar vilken livsnjutare du är! så bra, det där tror jag alla behöver öva på, att landa här och nu och inte hela tiden bara köra köra köra för att slippa tänka. Förebild som vanligt även på denna front Vanja <3

    ISA 2016-06-23 16:38:34 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!