Fem favoriter

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 presetDet är fint att se sig omkring hemma och ge uppskattning till sånt som man gillar lite extra för tillfället tycker jag. Just nu blir jag dunderglad av just de här sakerna:

1) Påfyllningsbart doftljus (HUR bra idé? Mer om detta senare!) från Candelize.
2) Rött läppstift från Oriflame. Använder det extremt sällan, men tycker hylsan är så himla fin så jag låter den alltid stå framme. Blir så glad av den.
3) Min tomatplanta som växer så det KNAKAR! Önskar att jag hade en balkong, för jag tror att den snart har växt ur vårt köksfönster.
4) Ett N-armband som jag köpte på en loppis i New York för ett gäng år sen. N:et kommer från en gammal skrivmaskin. Hade lite glömt bort det här smycket, men nu har det seglat upp på ”bära varje dag”-listan igen.
5) Fuktmask från Skincode Essentials. Är alltid på jakt efter den perfekta fuktmasken, och det här är en riktig contender!
6) Måste nog lägga till de här blommorna, fast de egentligen bara var tänkt som dekoration och inte att de skulle vara med på listan. Jag köpte dem för TRE veckor sen, och de är nästan lika fina idag som när jag köpte dem. Crazy bananas! Börjar undra om de är TOKgenmodifierade – kan blommor stå så länge på ett naturligt sätt? Hursom, fina är de i alla fall!

 

LÄS MER:
Förra veckans favoriter!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • […] MER: Förra veckans favoriter! Förrförra veckans […]

    Svara
  • Hej Vanja! Vad härlig din blogg är:) Jag måste fråga, var har du köpt din hatt ifrån som du har på dig på din header? Jag är helt kär i den! inte riktigt med detta inlägg att göra men men 🙂 Kram!

    Jenny 2016-06-18 19:21:48 http://None
    Svara
  • Så fiffig ”kruka” till tomatplantan med :)) funderar också på att börja odla nått, känns som en lagom ansvarsfull uppgift för mig.

    ISA 2016-06-18 18:37:01 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Hej Vanja!
    Du har så himla fint hemma, och jag gillar din blogg! (speciellt ”vardagsinläggen”). Jag undrar vart spegeln på bilden kommer ifrån? Och hoppas den finns kvar att införskaffa 🙂
    Kramar!

    Vanessa 2016-06-18 11:49:24 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!