Min nya stjärna

dyrberg kernNi vet ju att jag håller på att bygga upp en smyckesgarderob i silver, och nu har jag hittat en ny All Time Fave på ringfronten – denna fantastiskt fina stjärnring från Dyrberg Kern!

 

dyrberg kern

dyrberg kernJag tycker den är MAGISK, och den har suttit som fastvuxen på mitt vänstra långfinger sen jag såg den första gången. En smart grej med den är, att OM jag skulle tröttna på den kan man lätt skruva av stjärnan och köpa en ny sten/dekoration att sätta på ringen. Superfiffigt! Men jag tror att stjärnan is here to stay. Den perfekta långfingerringen!

Den har också fått i uppdrag av mig att påminna mig själv om att försöka vara en stjärna i livet på så många sätt jag kan. Mot mig själv och mot andra. Cheeeeesy, I know! Men det funkar ändå. Himla fiffigt med små vardagsföremål som påminner en om braiga grejer faktiskt, även om det är på bekostnad av lite cheesy-ness.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Men åååh, vilken grej! Alltså, SÅ smart ju. Vill jättegärna se hur den ser ut på (så att jag kan få det bekräftat att den ser ut så som jag tänker mig, flummig mening sorry). Hoppas du får en helt fantastisk lördag, Vanji! (ditt nya smeknamn, uttalas amerikanskt, hihi) <3

    Ellen 2016-06-11 10:31:48 http://ellfi.blogg.se
    Svara
  • Jättefin ring!
    Jag har tusen saker som påminner mig om saker dagligen, det är bara fab!
    Och så mina änglakort förstås…;)

    Claudia 2016-06-11 08:53:42 http://www.claudiagalliconcha.se
    Svara
  • Hej fina! Jossan nämnde i något poddisavsnitt att hon har haft självskade beteende och i perioder mått väldigt dåligt. Hade ni inte kunnat prata mer om detta i ett poddisavsnitt, om psykisk ohälsa, egna erfarenheter eller oerfarenheter och kanske tips och bara allmänt. Tror tyvärr det är ett ämne många kan relatera till och hade varit intressant att höra er prata om det:) kram

    Idun 2016-06-10 23:32:32 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!