Tisdagstipset / Yara Michels

yara michelsTisdagstipset den här veckan är ett One To Follow-tips, eftersom livepoddisen handlade om bloggvärlden och sociala influenser-prylen. Jag vet att det är en del av er blogoliner som själva jobbar hårt med era bloggar och gärna vill utveckla dem vidare till något ni även kan tjäna pengar på, och om ni inte redan lyssnat på förra veckans poddis så tycker jag absolut ni ska göra det. Den innehåller mina och Jossans absolut bästa tips kring hur vi tänker när det gäller bloggande och personligt varumärke. Lyssna på den här!

I poddisen pratade vi en hel del om det här med personligt varumärke – hur man bygger upp det, hur man vårdar det och hur man gör business av det. Och en person som jag tycker gör alla rätt på alla sina olika kanaler är Yara Michels. Jag har ju vurmat för henne innan, tycker hon är en sån sjukt härlig inspiration, men nu puffar jag även för henne för att jag tycker att hon är rent ut sagt lysande på att värna, vårda och göra business av det personliga varumärke hon byggt upp.

Jag ska inte bli alltför långrandig (då får ni lyssna på poddisen hö hö), men kort sagt är Yara Michels medveten om de hörnstenar som representerar henne och hon håller sig konsekvent till dem, oavsett social plattform. För att ge ett exempel: lägger hon upp en fräsig bild på blommor på Insta så skriver hon inte bara ”Friday Flowers” till det. Nä, då ser hon till att fylla den bilden med någon form av inspiration som har med hennes hörnstenar att göra; hon är rolig, hon peppar eller hon säger nåt meningsfullt.

Hon ger ett mervärde till allt hon lägger ut, och därför får hon också ett större engagemang bland sina följare än den som postar kanske en precis lika vacker bild på blommor, men bara skriver ”Friday Flowers”. Är ni med?

 

yara michels instagram
Jag älskar Yara också för att hon är sjukt driftig. Hon är inte ”bara” en social profil, hon använder det hon byggt upp för att ständigt göra nya spännande saker. Hon driver den fantastiskt inspirerande sajten Chapter Friday, har en YouTube-kanal, programleder en teveserie och gör relevanta samarbeten med varumärken som passar med hennes hörnstenar (med hörnstenar menar jag de nyckelfrågor/värden som man tycker ingår i ens sociala medievärld).

 

vanja wikström yara michelsJag träffade ju henne i Berlin i höstas, så jag kan dessutom meddela att hon är sjukt öppen, trevlig och allmänt härlig – precis sådär mysig som man trodde att hon skulle vara om man har följt hennes sociala kanaler. Vi pratade ganska mycket business eftersom hon också är en entreprenörssjäl, och ytterligare en rackarns cool grej hon gör är att hon använder all den kunskap hon samlat på sig genom att bygga upp Chapter Friday och sitt eget varumärke till att hjälpa andra företag med deras sociala närvaro och PR.

Hon analyserar alltså andra varumärkens målgrupper och lägger upp strategier för dem på t ex Instagram, Facebook, bloggsamarbeten osv. Sjukt bra sätt att använda den kompetens man tillskansat sig via sina egna kanaler tycker jag. Så grym brutta!

Så – om du vill börja följa någon som ger vardagspepp, härlig inspiration och som dessutom levererar toppensnygga och RIMLIGA outfits (Ellen & ISA – älskar att ni fått mig att börja använda detta uttryck nu!) – följ Yara Michels! Och om du är intresserad av bloggande osv och vill ha en grym förebild som göra alla rätt på alla plan – följ Yara Michels!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • -Oj! Vilken rökare! Snyggt Iggy, wow!
    -Attans..

    Alltså jag dör av garv

    Emmy 2016-06-08 11:17:19 http://None
    Svara
  • ÄLSKAR din blogg 🙂
    Din och Josefines podd är även en stor inspirationskälla och det är så lärorikt för oss i yngre ålder att få höra om era livserfarenheter.
    Kram

    Evelina 2016-06-08 00:47:18 http://djef.nu/evelina
    Svara
  • Hej. Jag hittar inte inlägget om någon hårpryl du pratade om i en podd. Typ som gjorde slitet hår ”bättre”? Vad hette det?

    Moa 2016-06-07 21:03:05 http://None
    Svara
  • Så härligt! Älskar när man träffar personer som man bara klickar med direkt. Händer ju inte varje dag precis 😉 Nu ska jag knappa in er pod och lyssna loss! Kram!

    Karin 2016-06-07 18:57:00 https://studiokinik.com
    Svara
  • haha åh, en RIMLIG brud! underbart. Men hallå, ser du själv hur lika ni är?? trodde det var du med musse-öronen! Eller är det du? hehe så förvirrande med alla dessa blonda babes.

    ISA 2016-06-07 17:54:34 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!