Oh yes&Oh no

vanja wikström lila hårI söndags hittade jag det OPTIMALA läppstiftet. Har länge varit på jakt efter nåt som bara förstärker min egen läppfärg, som känns naturlig men ändå piffar till en smula. Tar mig dock aaaaaldrig tid att leta rätt på ett sånt, blir trött bara av tanken att prova läppstift. Det finns tusen färger från tusen märken, och så fort man provat två stycken nyanser och torkat bort dem har man ”förstört” läpparna och det blir omöjligt att se hur färgen skulle se ut UTAN att man torkat bort två läppstift redan. Upplagt för failure alltså, tycker jag.

Men i söndags gav jag mig FAEN på att hitta rätt. Slank till Åhléns och GAV MIG HÄN. Och hallef*ckingluleja – jag HITTADE RÄTT! Plötsligt hade mina läppar EXAKT den där nyansen jag var ute efter. Hjärtat började banka, händerna blev lätt svettiga och ett glädjerus kom krypande.

 

Untitled-2Färgen ”Faux” från MAC var PERFEKT. Wiiii! Lycklig som en löpande katt slank jag fram till MAC-tjejen och bad henne plocka fram en förpackning som jag kunde köpa. Men. Ridå. Den var – naturligtvis – SLUTSÅLD. Vafaaaaaaan liksom? Besvikelsen var MONUMENTAL (yes, man kan bli MONUMENTALT besviken över ett förlorat läppstift, fråga SJP).

Tydligen är det Kylie Jenners favoritfärg, så det har satt rejäl sprutt på försäljningen av exakt den här nyansen. Grrrr… Rackarns Kylie! Men. Jag hann i alla fall ta selfien ovan för att minnas denna rara läppstiftsnyans, och i dag ska jag tamejtusan slinka in i butik på butik tills dess att jag har säkrat en förpackning som jag kan ta med mig hem. För nu har jag hittat en ny favorit, en ny bundsförvant. And I won´t let go. I alla fall inte när jag väl haffat den. Håll tummarna för min jaktlycka!

Ps – Nej, jag har inte färgat håret igen. Jag har bara tvättat det, och då försvann det mesta av det lila. Så nu är håret mera grått, men det är skitsnyggt tycker jag. Ska nog kolla med frisör-Maggie om någon bra lila produkt att dunka i dock, så att jag kan få tillbaka min fräsiga färg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
  • Om du inte har fått tag i den färgen tycker jag du ska kolla färgen Brave (Satin) istället, den är väldigt lik i färgen. Du kan googla för att jämföra

    Josefin 2016-06-13 12:23:20 http://None
    Svara
  • […] Vanja skrev idag om att hon funnit det perfekta läppstiftet, från MAC. Direkt är det två personer i kommentarsfältet som hojtar “men MAC testar väl på djur, HATAR DU DJUR??”. Inte riktigt, men typ. […]

    Djurtester och smink - hur tänker ni? - La Linda 2016-06-09 09:00:41 http://www.lalinda.se/2016/06/09/djurtester-och-smink-hur-tanker-ni/
    Svara
  • Hej snyggo! Mac finns på Åhlens Skanstull, city och NK! Har du tittat där? Annars kan man säkert klicka hem den från nätet. Åh vad jag avskyr den där antiklimaxen när man äntligen hittat sin grej, och så är den slut…..men alltså näääääj!

    Ia 2016-06-08 08:38:37 http://None
    Svara
  • Åh så fint! 🙂 Kicks har ju också Mac, så kika i en av deras butiker eller webbshoppen så har de säkert din färg!

    Amelie 2016-06-07 21:19:24 http://None
    Svara
  • ÅH håret är så jädra snyggt nu! Tips – jag har två färgbombsinpackningar från Revlon (köpt i Lyko-butik men finns nog hos frisörer), en lila och en grå som jag blandar för att förbättra på exakt den tonen du har. Dessutom kan man göra det istället för balsam när man rakar benen eller så, då går det lättare in i det berömda vardagspusslet! 😛

    Kram!

    La Linda 2016-06-07 18:53:29 http://lalinda.se
    Svara
  • Manic Panic eller Directions, överlägset bästa toningarna som tvättas ur gradvis. Finns på lyko.se eller Shock på Drottninggatan.

    M med blått hår 2016-06-07 17:10:33 http://None
    Svara
  • Ska till USA i juli och kommer självklart köra en vända i MAC-butiken, kan kika där ifall färgen finns där till dig 🙂

    Josefin 2016-06-07 12:22:10 http://None
    Svara
  • Mac testar väl på djur? Hur ställer du dig till sådant när du shoppar?
    Vet att du är medveten men det är ofta du är ute och shoppar, jag tycker du hetsar på konsumtionshetsen men det är vad jag tycker. Tycker du puffade mer för miljögrejen tidigare!!
    Tack för en överlag mysig blogg ändå vanjis!! Sen såg jag att Åhléns hade haj-baddräkter till ”flickor” grymt ju!
    Håller med, jätte fin färg hittade ett liknande på Apoteket!

    Jonna 2016-06-07 12:00:43 http://None
    Svara
  • Hej Vanja! Ville bara pika in med en grje om MAC, dom testar på djur! Bara så du vet, kramar

    maya 2016-06-07 11:57:29 http://None
    Svara
  • Jättefin färg på läppstiftet. Jag använder aldrig läppstift, utan har alltid läppglans. Men skulle jag finna ett läppstift som är snarlik min egna färg, så hade jag inte tvekat 🙂

    Jeanette 2016-06-07 10:35:26 http://nouw.com/fruthomsen
    Svara
  • Fint! Har den lila färgen redan släppt? Var det en sån där färginpackning?

    Lisa 2016-06-07 10:10:13 http://None
    Svara
  • SÅ. VACKER! Du strålar, Vanja! Alltid lika snygg och fräsig <3 <3

    Ida 2016-06-07 10:05:32 http://nouw.com/idahansson
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!