Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vår dag i bilder

xFinaste blogoliner! Eftersom det var så många av er som önskade fler vardagsinlägg så ska jag såklart försöka leverera det. Så – här har ni vår måndag, tadaaa!

Den började sisådär faktiskt, eftersom ingen i familjen fått någon vidare sömn i natt. (Grodans sova bra-streak har dock hållit sig ÄNDA tills nu, så jag väntar med spänning på den kommande natten för att se om vi går tillbaks till att sova bra eller dåligt, gaaahhh…) Men efter en rejäl bananpankisfrullelurre med maaaassa mandelsmör, smarrig müsli och ekoblåbär var vi på banan. Då bjöd Iggy på konsert.

 

xHan älskar att stå och plinka på den där gitarren, och så sjunger han samtidigt. Och det här med att sjunga alltså – han gör det SÅ ofta, och SÅ länge. I går promenerade vi hem från Slussen efter att ha spenderat dagen hos en kompis ute på Ingarö, och Iggy sjöng HELA vägen hem. Så jag fick höra en drygt tjugo minuter lång version av ”Hjulen På Bussen”.

Oerhört gulligt såklart. Och nåt som är ännu gulligare är att han ofta gör egna texter till. Då sjunger han om vad han ser, fast över en melodi som han kan. Typ ”Här kommer två bussar – en är röd”, med ”Blinka Lilla Stjärna”-melodi. Då dör jag sötdöden.

Nåt annat som är kul med Iggys sjungande är att han för det mesta håller sig i rätt tonart, så det känns som att han är en musikalisk liten person. Extra kul för la mama som ju ändå ägnat 20 år av mitt liv åt musik. Ska bli spännande att se var Iggys intresse leder.

 

cEfter pankisfrullelurren slank vi ut. Givetvis skulle Iggys favorit med. Oj oj oj vad han älskar den där sparkcykeln alltså. SÅ bra köp!

 

xBåde lördag och söndag var fyllda av utflykter, så i dag ville vi göra nåt lite simplare. Så vi slank upp i Vita Bergen. En sån magiskt vacker oas alltså, så sjukt glad att vi bor så nära.

 

cDet finns en superbra lekpark där, så vi hängde i den rätt länge.

 

cJag rockade Iggys kepa ett slag. Himla fin är den, från Adore Us Babies som gör toksöta barnkläder i ekologiska material.

 

cSen stärkte vi upp oss med glass. Iggy ville prompt ha en rosa.

 

xAtt gå på upptäcktsfärd är en riktig Iggyfavvo, så efter lekandet och glassmumsandet slank vi ner och spanade in…

 

c…lite grottor. Alltid spännande. Iggy tänkte att det kanske fanns en björn därinne, men vi upptäckte att grottan var tom. Just såna här saker är så mysiga med barn tycker jag – man kan spendera en hel dag med att slinka omkring och titta på och upptäcka saker. För dem är nästan allting nytt och spännande. En fjäril är superintressant, att gå i en lång trappa blir ett äventyr, att äta en glass är nåt alldeles extra. Så himla fint.

Efter upptäcktsfärden i Vita Bergen mötte vi upp vår fantastiska barnvakt Hanna, som tog Iggy och slank iväg till Bleckan (en magisk park här i närheten med studsmattor, korvgrillning och djur). För jag och Niklas var rätt sugna på att bara få ta det lite lugnt, och göra precis det VI ville.

 

cSå vi slank hem – och nu kanske ni tycker vi är världens tråkigaste, men PRECIS det här hade vi längtat efter; att slöa i soffan med nått gott att snaska på. Så Niklas sjönk ner i vardagsrummet med glass och en zombieserie.

 

vOch själv befinner jag mig här – i vårt sovrum. Mumsar Exotic Snacks, dricker bubbelvatten och bloggar. Men nu ska jag faktiskt maxa tiden som är kvar innan Hanna kommer med Iggy och slinka över till HBO. Vad ska jag titta på där tror ni? GIRLS såklart!

Hoppas ni gillade det här lite mer vardagliga inlägget, ska absolut bli bättre på att blogga mer om det jag å la familia göra om dagarna. Hoppas också ni haft en LJUVLIG nationaldag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Jag vet inte exakt vad det var med detta inlägget men något gjorde att jag fick en sådan sjukt mysig känsla i magen. Längtar så tills den dagen jag själv blir mamma när jag läser om en sådan här enkel men idyllisk dag. Ska spara detta inlägg bland andra peppande saker, stor kram på familjen!!! <3

  Amanda 2016-06-10 00:41:59 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Supermysigt vardagsinlägg!

  Cecilia 2016-06-07 12:09:05 http://None
  Svara
 • Alltså detta gulliga barn och denna coola moder! 😉 Föjde dig på gravid vecka för vecka för några år sedan och nu sitter jag här med preggomagen i vädret själv! Så härligt! Hoppas ni har haft en härlig dag! =)

  Karin 2016-06-07 00:01:23 https://studiokinik.com
  Svara
 • Hallå Vanja!!! Var är ditt halsband med kvinnosymbolen på från?? Kram på dig!

  Jennifer 2016-06-06 23:21:57 http://None
  Svara
 • Hej undrar var du köpt dina sjukt snygga jeans och vilken strl du bär på bilden?
  Precis börjat läsa din blogg..gillar när du skriver om fynd och mode och att kombinera olika plagg med varann..jättefin blogg

  Fia 2016-06-06 23:18:24 http://None
  Svara
 • Underbart härlig dag. Jag och min man och vår snart ettåriga bustjej ska om en månad göra stockholm i två dygn och tar gärna emot tips från dig om söder. Vi kommer bo på söder medborgarplatsen. Var finns det härliga parker och lekparker att hänga i. Vilka marställen är barnvänliga och finns det några härliga spots som vi inte får missa. Ha en fortsatt underbar helg. Många kramar.

  Camilla 2016-06-06 22:05:56 http://None
  Svara
 • Åh vad härligt ni var haft det <3

  Vi hade helt andra planer men istället har vi legat däckade alla 3 i nån urtrist virusgrej. Fy fasen för att vara sjuka allesammans samtidigt.. Z har haft 40 graders feber och vi päron är riktigt risiga också.

  Kram!

  Karin 2016-06-06 21:41:11 http://None
  Svara
 • Har du färgat håret igen ?♡

  Ellen 2016-06-06 21:17:53 http://None
  Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!