Jag färgar håret lila!

[youtube id=”JpADgmwbTmk”]
Vad KUL att ni tycker jag blev så snajdig i min nya hårfärg, TACK för alla fina kommentarer! Jag filmade hela mitt besök hos frissan, så om ni vill kan ni se förvandlingen i klippet ovan. I det får ni även hälsa på min duktiga frisör – magiska Maggie på MOC! Får väldans många frågor om vem jag klipper mig hos, och nu får ni se henne live, wiii!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej vackraste Vanja! 🙂 Skulle du se tråkig ut.. Åh NEJ, det gör du inte!
  Men snajdigt de blev det måste jag säga, kul att du vågade!
  Tror t.om att det skulle bli ännu lite snyggare med kortare page till den färgen, för det är du ju så galet fin i.
  Jag älskar eran youtube kanal med eran otroligt gulliga lilla familj, blir alltid på så gott humor av att titta på er, och sötaste Iggy!
  Kramar

  Sandra 2016-06-03 14:42:39 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!