Ljuvlig Mors Dag del 2

Processed with VSCO with hb1 presetNär jag kom hem efter att ha lämnat Iggy med Niklas, möttes jag av detta på soffbordet.

 

Processed with VSCO with hb1 presetTre fina små paket från en butik jag tycker om, och en väldans härlig lapp. Otroligt omtänksamt av skatten måste jag säga! Vad låg det i paketen då, undrar ni ju nu. Och det ska ni såklaaaaaart få veta!

 

Processed with VSCO with hb1 presetI det platta paketet gömde sig den här TOKSNYGGA saxen! Älskar när praktiska vardagsföremål är FINA, utöver att de fyller en funktion.

 

Processed with VSCO with hb1 presetSnyggade till vårt kök direkt!

 

Processed with VSCO with hb1 presetI de andra små paketen låg det två jättesöta vaser.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 presetJag knipsade av blad från min paraplyväxt och satte i dem – visst blev det gulligt? Den turkosa fann sin plats i Bara Vara-rummet.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 presetOch den svarta blev perfekt på tevebänken. TACK älskling – för både överraskning, lapp och superfina presenter helt i min smak! Du e bäst! Men vet ni vad? Ljuvligheterna tar inte slut här. Jag köpte faktiskt en Mors Dag-present själv också, till mig själv. Heh. Nämligen…

 

swedish hasbeens…de här raringarna! Har varit sugen på preciiiis just den här modellen, och när jag gick förbi en Swedish Hasbeens-utförsäljning i dag kunde jag inte låta bli att gå in. En minut innan de stängde slank jag in, hittade rätt modell och storlek på 30 sekunder och haffade dem på studs! Och vet ni vad? När jag skulle betala fick jag dem till ÄNNU bättre peng än utförsäljningspriset! ”Sista minuten”-pris sa snubben i kassan. Jippiiiie! Måste ju varit meningen.

Så med mysfulle, underbart mamma/mormorshäng, Iggy-gos, glassar, Skansen, våfflor, båtåkning, påfåglar, sälar, överraskningar, presenter och tokfynd är det här min bästa Mors Dag hittills, hoppas er dag också varit ljuvlig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Åh vilka presenter! Grymt snygg sax 🙂 älskar också när vardagssaker är lite extra snygga

    Jennifer 2016-05-30 00:27:54 http://jennifers.nu
    Svara
  • Bra där Niklas!! Blir ju förståss nyfiken på vart han hittat denna sablans heta supersax?? Så snyggt att ha framme istället för att gömma i trista kökslådor

    Frida 2016-05-30 00:05:31 http://None
    Svara
  • Men WOW på presenterna och ett extra stort WOW på just saxen. Nu får jag också lust att byta ut lite användbara (men fula) grejer här hemma mot sådana där toksnygga i stället. Den där saxen bevisar ju onekligen att vardagsföremål inte behöver vara fula 😀

    Ida 2016-05-29 22:05:26 http://idawal.blogg.se
    Svara
  • Jag måste bara bekänna en sak, har läst din blogg länge(!) och youtube en hel del.. Men jag har trott att N kallar dig för gris (!) och inte kris.. Jag fick mig ett gott skratt. Han har fin smak den där killen. Kram och tack för en kanon blogg

    Caroline 2016-05-29 21:19:45 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!