Dagens Momspo

vanja wikström hängselbyxorJag veeeeeeet att ni är superdupernyfikna på hur mitt hår blev, men jag suger lite på den karamellen. Snart kommer det ett inlägg med mitt nya hår. Tills dess tänkte jag putta upp en Momspo i mina nya favorithängselbrallor! Har fått crazy bananas mycket frågor om dem, så tänkte att en Momspo där ni får ta en closer look kanske vore uppskattat. Nu kör vi!

 

vanja wikström hängselbyxor

vanja wikström hängselbyxor

vanja wikström hängselbyxorDe är från Dr Denim, modellen heter Vilde (hittas här) och de är SÅ sköna! Lite vidare i benen, verkligen det perfekta avslappnade plagget fast man får känna sig lite snajdig samtidigt. Bra kombo alltså.

 

vanja wikström hängselbyxorArmband från Dyrberg/Kern och Pilgrim

 

vanja wikström keps hårNiklas tycker att jag är extra fin i uppsatt hår, så ska försöka ha det lite oftare.

 

vanja wikström hängselbyxor

kavat vallvik

vanja wikström hängselbyxor

vanja wikström hängselbyxorHängselbrallor / Dr Denim
Pjucks / Kavat
Spetstopp / Vintage Stories by KappAhl
Kepa / Hattbaren

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Synd att det ej är fler som vågar rocka ett par hängselbyxor/hängselshorts. Är själv 26 år och så himla sugen på ett par, men vill ju först att de skall sitta bra eller matcha mig innan ja köper mig ett par, kommer vara den enda i stan i vuxen ålder som bär ett par. I min stad kör alla på en stil som är ett säkert kort, ingen skall sticka ut, just nu bär typ alla (streetwear-leggings inspirerad av sportstil, bombarjacka med svarta jeans och t-shirt, blå jeans med någon basic topp, svarta jeans med svart jeansjacka och någon topp) förmodligen för att det är snyggt men oxå för att folk ej vill bli blickade. men jag köper det jag köper. Oavsett om jag själv kan se att majoriteten kanske uppfattar det fult..I slutändan av dagen handlar det ju om vad man själv trivs i och som gör en själv glad och belåten.

    tgtt 2016-06-21 22:29:31 http://None
    Svara
  • Du har så himla fin stil. 🙂

    Louise 2016-05-26 21:25:25 http://None
    Svara
  • Såå fina brallor! Är dom normala i storleken o är det nå stretch i dom? Supersugen på att klicka hem ett par! 😀

    Elin 2016-05-26 17:28:43 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!