Tisdagstipset / Caseapp

caseapp vanja wikströmFör några dagar sen introducerade jag ju den här splitternya kategorin i el bloggo – Tisdagstipset! Det är alltså mitt Veckans Tips i poddisen – fast i bloggform, så att ingen liksom missar dessa OVÄRDERLIGA guldklimpar!

Och tisdagstipset den här gången är Caseapp, en tjänst som gör det möjligt att designa personliga mobilskal och datorskins. Och kolla bara – HUR fina skal har jag inte pysslat ihop?

 

caseapp vanja wikström

caseapp vanja wikströmDet här är det ena – SÅ SJUKT NÖJD! PÅ en ljust pistagegrön botten slängde jag på alltalltallt jag älskar, och toppade det hela med en friendly reminder av Fuck It! Det här skalet gör mig så rackarns happy clappy varenda dag – nu snackar vi vardagsglädje deluxe!

 

vanja wikström caseapp

vanja wikström caseappMitt andra skal fick bli smarrigt rosa, med en flådig feministvimpel och en kaktus. Rackarns bra kombo tycker jag, gillar det här med den söta kaktusen som liksom ändå har…sting!

 

vanja wikström caseappPå Caseapp kan man dels använda bilder som redan finns i deras bildbank, men man kan också ladda upp egna (som jag gjort med feministvimpeln). Det är sjukt enkelt att designa skalen – och sjukt roligt! Har blivit beroende tror jag, för nu känner jag att jag bara MÅSTE göra min dator också… Tror den får bli en kombo av båda mobilskalen!

Vad tycker ni – gillar ni mina hempysslade skal? Vilket är er favorit?

 

LÄS MER:
Bästa teveprogrammet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Jag tycker den här appen är jätte bra så kan man göra sina egna skal ??

    Hanna 2016-11-12 19:12:33 http://Västerhaninge
    Svara
  • Väldigt fina båda två! Var tvungen att lägga in en beställning på ett eget 🙂

    Kram på dig världens finaste och mest inspirerande Vanja!

    Hannah 2016-05-19 00:25:46 http://None
    Svara
  • Jag var såklart tvungen att beställa ett jag med efter det här inlägget. Längtar tills det dimper ner i brevlådan i nästa vecka 🙂

    Lisa 2016-05-18 12:59:33 http://None
    Svara
  • var själv inne efter att ni hade pratat om det i podden,man blev helt beroende när man väl hade börjat skapa. Dina blev riktigt snygga.

    enna 2016-05-17 17:05:46 http://Sayyeastofashion.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!