Jag vaxar bort mitt skägg + tävling

                                                                                                          I samarbete med Veet
[youtube id=”SLtNP0TGQQU”]
Ni vet ju sen tidigare att jag är en vaxare, inte en rakare. Ansiktet har jag dock aldrig provat (eller haft behov av) att vaxa, men testade Veets ansiktsvaxremsor på mitt, ehhhh….skägg. För yes – jag har några strån på hakan som envisas med att liksom aldrig sluta att dyka upp – hur många gånger jag än plockar bort dem (jag kan inte vara ensam om detta fenomen va? #kvinnligtskäggFTW).

Resultatet ser ni i vloggen ovan – där jag också bjussar på finfin tävling! 5 stycken Veet-kit värda 500 pix styck ska nu nämligen hitta vinnare, wooohoooo! Tävlar gör man genom att kommentera under videoklippet (OBS inte här på blogginlägget alltså, men dra igång klippet och klicka sen på rubriken högst upp som heter ”Vanja vaxar bort skägget + tävling” så hamnar ni rätt). Good luck!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Vanja! Är ju ett fan men detta klipp var bara komerciellt och inte särskilt feministiskt fräscht heller. Känns som att du har sålt dig! 🙁

  Katarina 2016-05-26 00:49:30 http://None
  Svara
 • Är gärna med i utlottningen av vaxprodukter!

  Charlotte 2016-05-16 14:48:26 http://None
  Svara
 • Först till kvarn eller?
  Hade gärna vaxat mina håriga ben till semestern i augusti :).
  Bor i Arktis så jag har låtit det växa om man säger så ;).

  Kram

  gabriella 2016-05-16 02:04:23 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!