Crazy bananas-kul dag!

vanja wikströmMen hallååååååå! Kom på att jag HELT GLÖMT AV att berätta om en av de absolut roligaste grejerna som jag pysslade med förra veckan – ni vet den där fullsmockade veckan då ALLT liksom hände samtidigt? Well, det var så mycket som hände att jag liksom knappt kommer ihåg själv. Så att jag  fullständigt har missat att berätta om vår otroligt roliga fredag säger en hel del. Men vi tar det nu istället!

Som synes håller jag i en regissörsklappa. Vadan detta? …undrar ni då kanske. Jo – förra fredagen spenderades nämligen med att spela in en reklamfilm för Silja Line, så rackarns KUL! Konceptet är sjukt bra tycker jag – tre olika Stockholmsprofiler får ge sina allra bästa Stockholmstips i en liten kortfilm. Så slipper de finska turisterna hamna i klassiska turistfällor, och får istället ta del av lokala supertips. Älskart!

 

vanja wikströmJag hade med mig la familia och tipsade – såklart – om mina bästa ställen här runt Nytorget. Ovan crew satt som ett tekniskt mansklister på mig från tidig morgon till sen kväll, så det var en smula pinsamt att tåga runt här i hoodsen (ni som hänger med på Snappis fick ju se hur galet det såg ut när vi käkade frulle på Nytorget 6…), men SJUKT JÄKLA KUL!

Sjukt jäkla trevliga var de också, de tekniska mansklistermänskorna, så det var en bonus. Allt gick otroligt proffsigt tillväga, så jag tror att den här filmen kommer bli toppenbra!

 

niklas iggyHann inte plåta så mycket till el bloggo pga sjukt busy MED ATT SPELA IN EN REKLAMFILM (#bucketlist), men jag snappade desto mer. Här är två snaps på dagens goda följeslagare.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 presetEtt av tipsen var underbara Christoffers Blommor. LJUVLIGT att bara gå förbi där.

 

christoffers blommor borrwalls kökLite fler snaps! Regissören Ville kunde inte hålla sig från att ta lite fräsiga stillbilder vid blombutiken. Det är ju bara FÖR vackert. Middagstipset var fantastiska lokala pärlan Borrwalls Kök på Tjärhovsgatan. Är så sjukt stolt över Lelle och Lena som driver Borrwalls, de är min brorsas frus föräldrar och är så otroligt driftiga och duktiga.

De har haft öppet ungefär ett år, och redan fått toppbetyg i såväl DN, som SvD och Nöjesguiden, samt är rekommenderade i White Guide. Så rackarns BRA!

 

Processed with VSCO with hb1 presetAcai-paus på 6/5/4 för att fylla på batterierna. Iggy gjorde en strålande insats. Det här med att filma med en tvååring är rätt krävande – innan man fick sätta i sig den där smarriga frullen på Nytorget 6 krävdes cirka sjuttioarton omtagningar endast av att vi gick in på stället. 99% filma och 1% äta, var det väl ungefär. Inte riktigt Iggys melodi, men han var superduktig hela dagen.

 

vanja wikströmYtterligare ett av mina tips – fantastiska Blecktornsparken. Ett regelrätt paradis för små kids! OCH för deras päron, som kan ta en kaffe i lugn å ro medan ungen rusar runt och upplever allt skoj som finns där.

 

vanja wikströmDet var en så fantastiskt rolig dag, och jag tror att resultatet kommer bli toppen! Är det inte HELT STÖRT att det här faktiskt var en arbetsdag för mig? Jag är så enormt tacksam att jag får chansen att uppleva såna här saker. Och det är också en påminnelse om vart livet kan ta en – för två år sen hade jag ALDRIG trott att jag skulle spendera en dag med att spela in en reklamfilm för ett jättestort varumärke, i egenskap av ”profil”.

Det är crazy bananas-kul på fler sätt än ett, men det som är allra finast är, att för varje sån här sak som händer så vidgas min syn på vad sjuttsingen kan komma att trilla ner på livets väg härnäst. Jag har alltid varit en sån person som tror att allt är möjligt, men nu blir det liksom upphöjt till två på nå vis. Och att få känna det är så himla, himla spännande.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • hahaha jag tänker varje gång du skriver ”mänskor” att nä nu skriver hon fel IGEN!? kan inte bara vara slump.

    Det stavas ju människa och människor!

    verkar ha haft en kul dag! kram

    julia 2016-05-15 13:37:15 http://None
    Svara
  • Så fina bilder! kram

    Josefin 2016-05-15 12:26:35 http://www.devote.se/joseefiinb
    Svara
  • Haha va komiskt

    Malin 2016-05-15 11:48:47 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!