Jag&mina håriga ben

                                                                                                          I samarbete med Veet

[youtube id=”L-5wSS3gTFA”]
Det känns som att det finns två läger – de som rakar och de som vaxar. Jag är en vaxare. Har alltid varit. Mina hårstrån är för grova och växer för snabbt för att jag ska vara en optimal rakare. Det blir stubbigt efter inte ens ett dygn, och ganska så stickigt. Iggy har (på riktigt) blivit rädd för mina ben när vi badat ihop och jag inte tagit mig tiden att vaxa. ”Det stiiiiiicks mamma!” har han ylat förskräckt. Vilket har gjort att jag fått jobba lite extra på att han ska få tillbaka förtroendet för såväl badande med mamsen, som för mina ben.

Hursom – det snabbaste sättet att vaxa tycker jag är att köra remsor, så det har varit min melodi sen någon gång tidigt i 20-årsåldern. Har alltid använt Veet, så när de frågade om jag ville testa deras nya produktserie Veet Essential Inspirations kändes det som en no brainer. Yes please.

I ovan video får ni därför hänga med på hårjakt och vaxning (jag bjussar rätt rejält kan jag säga)! Jag visar hur jag brukar göra (har ett superbra tidsbesparande knep för att värma remsorna!) inför en något fascinerad Niklas.

Veet Essential Inspirations-remsorna hittas här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Trodde du använde epilator? Tror du skrivit om det tidigare? Vilket tycker du i så fall är bäst – det eller vaxning? Jag är mest rädd för smärtan i båda fallen, men har samma problem som du med hårväxten så behöver en fungerande lösning 🙂

    Jenny 2016-05-10 23:31:39 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!