Av&ur

vanja wikströmHalloj! Har kopplat av och ur nu i helgen, därav den dåliga uppdateringen. Sorryborry. Men vädret var helt enkelt FÖR ljuvligt för att inte vara in the moment liksom. Tror att de flesta gjorde som jag i helgen och la datorn åt sidan, så förmodligen har ni inte ens märkt att jag varit lite frånvarande.

Har haft en underbar helg hos svärmor med sol å bad å härligt häng å god mat. Kommer ett inlägg om det i morgon. För nu är jag trött som en slutsprungen gasell (ja men ni hör ju, min hjärna är tom för trött för att hitta på en i alla fall liiiite skojig liknelse) så jag kopplar av och ur igen. Ses i morgon blogoliner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Verkligen fin stil 🙂 Tack så mycket för svar ☺️ Jag hittar den inte på hemsidan men den kanske finns i nån affär 🙂 stor kram!

    Elin 2016-05-09 13:35:20 http://None
    Svara
  • Va härligt 🙂 Gud vilken snygg kamoflagejacka Niklas syster hade i erat parken zoo avsnitt! 🙂 vet du var hon har köpt den kanske? 🙂 ha det bra! Kram

    Elin 2016-05-09 01:58:11 http://None
    Svara
  • Det gjorde du helt rätt i <3
    PS Jag kikade in här trots det fina vädret och hoppades att din frånvaro betydde att du hade det jävligt nice och inget annat tok.
    Pussokram <3

    Karin 2016-05-08 23:53:53 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!