Jag blir solexpert!

I samarbete med ACO SUN
[youtube id=”1QDMyLbp7JQ”]

Jag är extremt medveten om att sola säkert (om man nu måste sola alls) och är därför sjukt intresserad av solskydd. Därför var det superkul att få besöka labbet där ACO SUN tar fram sina produkter.

Jag fick också träffa ACO´s produktututvecklare, och passade på att ställa alla frågor jag hade om solkrämer. Är solkräm på nåt sätt farligt för barn (man har ju hört att små barn inte ska smörjas in)? Vad är det för kemikalier som finns i krämerna, vad är det för skillnad på fysikaliskt och kemikaliskt skydd med mera.

Lärde mig MASSVIS, och ska med glädje föra kunskapen vidare, för det här är ett ämne som vi alla borde få benkoll på nu när vårsolen börjar kika fram på allvar (wiii!). I vloggen ovan får ni följa med till labbet, och även säga hej till Knavis, Nyponstina och Mandoki Cirillo som också var på solutbildning!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Sååå bra klipp 🙂

    Louise 2016-05-03 21:28:38 http://None
    Svara
  • Åh spännande, jag kan inte kika nu dock.. Jag hoppas att ni kom fram till att ekologisk solkräm är bäst 🙂
    Kram

    Karin 2016-05-03 14:26:20 http://www.levareko.se
    Svara
  • Spännande! Vore också intressant att höra om solskyddsprodukternas relation till vårt behov av D-vitamin (se t ex http://www.konsumentforeningenstockholm.se/Pressrum/Skrivelser/Kosmetika-med-solskyddsfaktor-kan-leda-till-D-vitaminbrist/)

    Therese 2016-05-03 14:02:20 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!