20% rabatt på fina ekogrejer!

skärgårdstvålJag vet sen länge att jag har turen att ha de fräsigaste och driftigaste blogolinerna EVER, och nåt som alltid gör mig så sjukt glad är när ni vågar satsa på det ni tror på. I LOVE IT!

I dag tänkte jag berätta lite om Karin. Hon har hängt med mig i cyberspace så länge jag kan minnas, och precis som med flera andra av er som jag lärt känna via detta fantastiska cyberspace, så har vi även blivit irl-kompisar. Karin gick in i väggen för ett par år sen, rejält. Därför har hon varit extra mån om mig när hon märkt att jag haft för mycket på mitt bord. Hon har kommit med insiktsfulla kommentarer och varit en verklig vän. En sjukt smart å vettig brutta helt enkelt.

En brutta som dessutom VÅGAR! För sen en tid tillbaka så har hon hittat energin igen, och mår nu BRA, hurra för det! Och vad gör då denna fantastiska mänska? Jo, hon slänger sig ut, VÅGAR och startar eget. Numera är hon stolt ägare av ekobutiken Leva Reko i Kalmar, som även har en webbshop. Och det är här jag kommer in förstår ni.

 

pukka

pukkaDet är ju som ni vet min födelsedag i dag – och vad kan då vara bättre än att bjussa ER på nåt? Samtidigt som jag puffar för fantastiska Karins fina shop? Win win tycker jag! Så i dag har jag äran att dela ut 20 % RABATT PÅ ALLT (ej presentkort och second hand-barnkläder som säljs på kommission) i Karins webbshop! Woop woop!

Allt ni behöver göra är att skriva in Vanja20 i kassan, så får ni 20% rabatt på ett helt köp. Gäller såklart även i den fysiska butiken. Som ni ser ovan finns det allt möjligt härligt i shoppen – härliga hudvårdsprodukter (ÄLSKAR Skärgårdstvålen!), smarriga téer…

 

ekorrens ekologiska

Processed with VSCO with hb1 preset… och mumsigt ekologiskt godis! Vivanichokladen (mörk choklad med mintcreme inuti, typ After Eight) är BANANASGOD och min nya favorit!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

leva reko karin engelholm printsPå Leva Reko hittar man också giftfria leksaker, ekologisk mat, Karins egendesignade TOKfina prints och mycket mycket MYCKET mer! Så stolt över henne och vad hon åstadkommit. Klicka in er HÄR och spana in sortimentet, och glöm inte rabattkoden: Vanja20 (giltig tom onsdag 4/5)!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vad kul, ska helt klart ta en titt 🙂

  Jeanette 2016-05-02 00:02:43 http://nouw.com/fruthomsen
  Svara
 • Hej Vanja! Först och främst; tack för en sån himla bra blogg och pod!

  Jag läste ditt inlägg. ang ”fillersgenerationen”, jag delar dina åsikter och tycker att det är ett väldigt viktigt ämne att våga diskutera.

  Jag vill tipsa om dokumentären ”Min skönhetsopererade familj” som ligger uppe på SVT play just nu, den handlar om filmaren Claudia Lisboa som åker tillbaka till Brasilien där hon växte upp, efter att ha varit i Sverige i fyra år. Det visar sig då att hela hennes släkt plastikopererat sig, vissa till oigenkännlighet, och de försöker snart övertala även henne till att göra x antal operationer för att ”bli snygg” och accepterad.

  http://www.svtplay.se/video/7936883/min-skonhetsopererade-familj/min-skonhetsopererade-familj-1

  Mycket sevärd film, tips tips! Det var hemskt att se att även de små barnen snabbt blev påverkade av sina föräldrars och farföräldrars beteende. 🙁

  Klara 2016-05-01 20:15:57 http://None
  Svara
 • Tycker om dig och poddisen så himla mycket! Du är så inspirerande, peppig och sprider glädje

  Julia 2016-05-01 17:39:07 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!