Födelsedagspresent till mig själv

salladsskål indiska vanja wikströmI gårdagens lista nämnde jag ju att mitt senaste fynd var en sjukt vacker salladsskål – och tadaaa! Håller ni med eller håller ni med? För mig har den allt och lite till och kommer bringa mig väääldans mycket vardagsglädje.

 

salladsskål indiska vanja wikströmDet här mönstret – magiskt! Hittade den på Indiska, tycker de har så sjukt mycket fina grejer på inredningsfronten.

 

salladsskål indiska vanja wikströmÄlskar att den är grund. Blir mycket vackrare när man lägger upp, och dessutom lättare att fånga upp salladen – eller vad man nu väljer att placera i den. För självklart funkar den till allt möjligt. I morgon fyller jag år, så vi kan väl säga att det här blev en tidigt födelsedagspresent till mig själv.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!