Räddaren i nöden

vanja wikströmNi vet ju att jag tror på det här med succéblusar – plagg som man vet att man känner sig som tusen dollar i liksom. Säkra kort som får självkänslan på topp på nolltid. Men. Jag tror även på räddaren i nöden-plagget.

Det är till för de stunder när man inte nödvändigtvis vill känna sig så himla snajdig, nä – man vill bara känna sig skön, tokbekväm, avslappnad och mysepysig. Såna dagar plockar jag fram ovan tröja.

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetJag förstod så fort jag provade den inne på Zara att det skulle bli en favorit, så jag slog till på två färger med en gång. Hade den funnit i fem färger hade jag plockat med mig samtliga hem. Man kan aldrig ha för många av den optimala räddaren i nöden-tröjan.

 

vanja wikström

vanja wikströmÄlskar att den är lite bylsig, oversize och i mjukt å gossigt material. Perfekt att slänga på sig till ett par sköna jeans och sneakers, men funkar även med ett par lite flådigare brallor och skor om man så vill.

Helt klart mina mest använda plagg för tillfället, dessa ljuvliga tröjor.

Läs mer: Varför alla borde ha en succéblus!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! så fin emilkeps, letar i-h-j-ä-l mig efter en liknande! Var är din ifrån? 🙂
  kram!

  Linnea 2016-04-27 15:15:25 http://None
  Svara
 • Hej vanja! Jag vill först och främst tacka för din videoblogg vecka för vecka. Följde den slaviskt under min graviditet.

  Jag har köpt en tshirt på glammom och det är mitt favoritplagg nu när jag ammar. Skulle så gärna vilja ha en i svart och vitt också. Finns det någon möjlighet att de kommer in i butikens sortiment?

  Kram

  Veronica 2016-04-27 13:54:21 http://None
  Svara
 • De perfekta blå jeansen! Var har du köpt dem?

  Ellen 2016-04-27 09:33:25 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!