Boktips!

americanah chimamanda ngozie adichieJag bad ju om era bästa boktips nyligen, och i går slank jag in på Pocket Shop och högg tag i två böcker som flera av er rekommenderat. Americanah av Chimamanda Ngozi Adichie var den ena. Den har jag hört ska vara episkt bra, så jag är SÅ peppad!

 

gone girl gillian flynnGone Girl av Gillian Flynn var den andra boken som fick följa med mig hem. Den här har jag helt missat, men när det står No 1 NewYork Times Bestseller på framsidan så brukar jag gilla även insidan.

 

americanah chimamanda ngozie adichieTusen tack ni som tipsat om de här raringarna, känns så himla bra att jag äntligen kommit igång med läsningen igen. ÄLSKAR att få fara runt på en massa äventyr i huvudet innan jag somnar!

För er som redan läst de här hitsen och letar efter nya, spana in andra blogoliners boktips här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Efter du läst Gone girl så måste du läsa Dark places av samma författar! Otroligt bra bok! 🙂

    Alexandra 2016-04-26 22:35:59 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!