TACK SOM ATTAN!

pink tulipsFina, fantastiska ni! TACKSOMATTAN! …vill jag säga. Vilken rackarns PEPPFEST att läsa igenom kommentarerna på mitt förra inlägg! Alltså – I love you! TACK för att ni också vill tro att allt är möjligt, TACK för att ni också tycker att det är klart att man ska VÅGA och TACK för alla fina kommentarer om hjärtsnörp och bloggsorg – för jag måste ju erkänna att jag såklart blir riktigt sabla HAPPYCLAPPY att läsa att ni skulle sakna mig om jag försvann från cyberspace. För ojojoooooj vad jag skulle sakna ER!

 

vanja wikström cappuccinoJag blir så himla glad att ni också tycker det känns som att jag hittat en bra plan för hur jag ska gå vidare, och HUR JÄKLA FIFFIGT är det inte att ni tycker att det känns superbra att jag kommer kunna lägga mer tid på vårt härliga cybercommunity? Det är ju liksom hela poängen, för om ni inte är med på tåget är det här upplägget upplagt för ett rätt rejält platt fall. Ingen cyber-Vanja utan sina cyberfriends liksom!

Så nu skålar vi i en härligt gräddig cappo, bestämmer oss för att det här KOMMER BLI SKITBRA och så köööööör vi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Vad kul. Ser fram emot det inlägget 🙂

    Jeanette 2016-04-21 13:41:32 http://nouw.com/fruthomsen
    Svara
  • Åh så lättad man blev när man läste att du inte skulle sluta blogga och syssla med sociala medier, du piffar och peppar upp ens liv och utan dig i cyberspace hade det ekat tomt.
    Personer som dig som är ärliga, visar både bra och mindre bra dagar, tar upp viktiga ämnen och värnar om vardagsglädjen behövs verkligen i bloggvärlden, personer man inspireras av att vara sig själv, finna glädjen och känna ”samhörighet” med , det blir personligare och mer glädjefyllt så.
    Så tack för att du stannar och jag är glad att du tog kontrollen över ditt liv och strukturera om för att du ska hålla och känna den där vardagsglädjen, du är grym och modig!

    Frida 2016-04-21 12:14:15 http://fempower.itgirls.se
    Svara
  • Härligt. Man blir inspirerad utav dig 🙂

    Har en dröm att lyckas bra via mitt bloggande också en vacker dag.

    Jeanette 2016-04-20 19:23:17 http://nouw.com/fruthomsen
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!