Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Intervju om planerat kejsarsnitt

vanja wikström planerat kejsarsnittJag har fått äran att gästa BB Sophias fantastiskt fina podd ”Miraklet i magen” för att berätta om min kejsarsnittsresa. Podden gästas också av en läkare som pratar om fördelar vs nackdelar med kejsarsnitt, väldigt spännande för er som är intresserade av det här med att föda med planerat kejsarsnitt.

Sök på ”Miraklet i magen” i era poddappar eller slink in här för en direktlänk till avsnittet!

(Bild: kajsacharlotta.se)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Tack snälla för svar!

    Ebba 2016-09-19 19:31:12 http://None
    Svara
  • Hej Vanja, tack för din ärliga berättelse om din graviditet och födsel. Jag hoppas det är ok med en personlig fråga, om inte respekterar jag att du inte svarar. Ett argument jag möter konstant bland läkare när jag säger att jag önskar föda med kejsarsnitt är att det ökar risken för allergier, astma och diabetes etc. hos barnet. Är din son utsatt för något av detta, eller känner du någon som har erfarenhet med detta? Jag tycker det är frustrerande eftersom ingen läkare kan ge mig statistik eller ordentliga källor, men trots detta ber dem mig förhålla mig till det som ren fakta. Gläder mig till att höra från dig. Mvh

    Ebba 2016-09-19 18:22:07 http://None
    Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!