Hilda / Smashing Hearts

josefin och vanja fuck itFör ett par veckor sen fick ju jag å Jossan äran att medverka i en musikvideo, och nu är den klar, wiiiii! Vi fick i uppdrag att göra precis vad som helst, men nåt som var VI liksom. Och då tänkte vi att vi ville ta tillfället i akt och sprida Fuck It-mentaliteten! Vi hoppar därför runt med Fuck It-skyltar i videon, love it!

 

[youtube id=”ygjnWVkJ2c0″]
Här kan ni se resultatet! SÅ BRA LÅT (bästa bästa tisdagspeppen, dra igång den bums!) – Smashing Hearts med sjukt begåvade Hilda. Finns såklart på Spotify, ni hittar låten HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Gillar verkligen din blogg :)! Måste bara fråga, vart kommer byxorna ifrån?

  Charlotte 2016-04-19 20:01:34 http://None
  Svara
 • Alltsa Vanja, jag alskar din blogg och du (och Jossan) verkar vara himla harliga manniskor sa detta ar verkligen inte menat som ett personligt pa hopp men jag stor mig sa fruktansvart mycket pa den flitiga anvandning av fuck i detta land. Jag forstar vad ni forsoker formedla och det ar fantastiskt bra men fuck ar ett sa extremt fult, grovt och pa nagot satt simpelt. Jag ar verkligen inte pryd av mig eller fin i kanten men som amerikan sa skar det sa fruktansvart mycket i mina ogon framforallt eftersom det ni vill formedla ar sa himla positivt. Jag vet att jag inte ar ensam med denna asikt samtidigt forvantar jag mig en massa kritik fran andra lasare. Det ar helt ok, jag forstar att alla har olika asikter och kan respektera det. Svenskar har i overlag ett fantastiskt bra grepp om det engelska spraket men ibland undrar jag om de verkligen forstar hur extremt fuck ar. Jag hoppas innerligt att du inte tar illa upp Vanja, det ar verkligen inte menat som ett personligt angrepp snarare som en allmann iaktagelse och fundering kring ett ord som anvands flitigt av manga. Aterigen, tack for en toppen blogg, jag njuter varenda gang du uppdaterar.

  Hanna 2016-04-19 12:30:36 http://None
  Svara
 • Vad kul. Ska ta och lyssna på låten efter att jag har lyssnat klart podden med dig och Linda från Better Bloggers 🙂

  Jeanette 2016-04-19 11:17:00 http://jeanettethomsen.se
  Svara
 • Hej Vanja!
  Konstig fråga men jag undrar vart ni köper hem sushi ifrån? Ser så satans gott ut. Bor i dina hoods men har inte hittat ett bra sushi-ställe än.
  Tusen tack!!

  Hannah 2016-04-19 10:23:52 http://None
  Svara
 • Vanja! Kan inte du tipsa om fräsiga t-shirts inför sommaren? Kram!

  Emma 2016-04-19 10:13:17 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!