10 saker ni inte visste om mig

vanja-wikström-2Jag har aldrig tidigare gjort en sån här klassisk blogglista (vilket är lite märkligt eftersom jag ääälskaaar att läsa dem!), så jag tänkte ha premiär för det nu. Och vi börjar med den mest klassiska av de alla:

 

TIO SAKER NI INTE VISSTE OM MIG:

1) Jag sög på tummen tills jag var 11 bast, det är därför mina framtänder är sneda. Blev erbjuden tandställning för att fixa till det men vägrade eftersom jag tyckte mina tänder var ”personliga”. Och det är jag tacksam för i dag, gillar min personliga tandrad.

2) Kommer ni ihåg popgruppen A*Teens? Well, om ni lyssnar noga hör ni mig i bakgrunden på den här låten, den här och den här bland annat. Mitt ex skrev ett gäng av deras låtar, och jag körade. Känns bananas att det var SEXTON ÅR SEN! #TimeFlies

3) Jag är maniskt besatt av att min datorskärm ska vara ren och fri från damm. Detta innebär att jag torkar av den med tröjärmen ca 5613 gånger per dag. Har resulterat i x antal fula repor, vilket pretty much motverkar syftet med att ha en ren (och alltså fläckfri) skärm.

4) Mina lilltånaglar är så små att de knappt syns. För att ge en illusion av att jag ens HAR lilltånaglar brukar jag måla på rätt friskt med nagellack på huden runtomkring. Man tager vad man haver liksom.

5) Jag är paniskt rädd för spindlar. Min värsta mardröm är att massor av spindlar ska fastna i mitt hår, och så försöker jag skaka bort dem men de trasslar bara in sig mer och mer och kryper omkring i min kalufs. Brrrrr!

6) Jag kan säga ”Håll käften din dumma åsna” på persiska. Och tro´t eller ej, men jag har faktiskt haft användning av den frasen en gång. Mottagaren blev väldigt perplex, och smått imponerad tror jag.

7) Den superhärliga klicken mänskor som jag fick äran att gå i sexan med (som jag nämnde i det här inlägget) innefattade även Ken. Rapparen, alltså. Han var liten, väldigt smal, hade ett stort kolabrunt afro och intensivt gröna ögon. Och var snäll som en teddybjörn.

8) Jag såg som en kratta tills dess att jag var drygt 20 och gjorde en laseroperation. Bästa investeringen EVER! Har haft pilotsyn sen dess och kan fortfarande minnas den magiska känslan hur det var att vakna upp tiden efter operationen och inte behöva sträcka sig efter glajorna det första jag gjorde på morgonen för att kunna se världen.

9) Jag har jobbat bort alla mina skrockgrejer (inte lägga nycklarna på bordet/gå under stegar osv) förutom det där med att inte gå på A-brunnar, det pallar jag bara inte med. Iggy gick på en i går och jag fick hejda mig för att inte rycka bort honom från den.

10) Min stora pet peeve här hemma är när det är vattenstänk på golvet. Att trampa i vatten (ex i köket eller badrummet) är nåt jag AVSKYR. 

 

vanja-wikströmKan ni inte kontra med att berätta nåt som de flesta inte vet om er? Vore ju så sjukt kul att läsa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
  • Vad roligt att läsa och få ta del av några saker vi inte visste om dig 😀

    Kan väl också nämna några saker som många inte vet om mig.
    1) Jag somnade varje kväll med en snuttefilt jag fick av mina älskade föräldrar när jag föddes fram tills jag var tonåring (låter helt bananas, men det var min stora trygghet att somna till just då när det inte fanns tv/mobiler ;)). Kan väl ändå passa på att nämna att mina 2 äldre syskon hade haft den innan jag fick den från det att dem föddes och några år framåt. 🙂
    2) Jag förstår spanska och kan prata spanska.
    3) När jag gick i högstadiet och gymnasiet så var jag sångare i ett band som jag och några vänner startade i samband med att vi gick musiklinje på högstadiet 🙂

    Kreativa Tobbe 2016-06-20 05:46:53 http://None
    Svara
  • […] Sugen på en lista till? Läs ”Tio saker ni inte visste om mig”! […]

    Svara
  • Som iranier gillar jag nr6 lite extra hahahaha!

    Sahar 2016-04-19 23:53:18 http://None
    Svara
  • Haha, så härlig!

    amanda 2016-04-18 02:47:32 http://foodorshoes.itgirls.se
    Svara
  • Jag skulle såå gärna vilja att ni hade ett avsnitt där ni pratade om politik! Var ni står, varför, vad ni tycker osv. Vore intressant som tusan!

    isabel 2016-04-17 23:35:44 http://None
    Svara
  • så roligt med dessa inlägg! Kan verkligen tänka dig att du har mini-tår, haha. Du känns som en sån person 😉 förövrigt så kan jag inte mer än nicka instämmande på sista. men än värre är om man har strumpa på sig och sen inte kan byta utan tvingas ha en blöt strumpa!!! haha gud vilket i-landsproblem det lät som när jag skrev det nu men.. hemskt för fan.

    ISA 2016-04-17 18:03:11 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Skoj att läsa din lista!
    -Jag har sjungit på Olof Palmes begravning.
    – Är så jädrans flygrädd.
    – Vill så gärna skriva en bok nån dag.

    Ha en fin söndag!
    Kram Jossan

    Jossan 2016-04-17 18:01:58 http://blogg.loppi.se/elsasdagbok2013
    Svara
  • Jag måste kontra med att jag aldrig har träffat någon (förutom min mamma) eller hört talas om någon som också har i princip obefintliga lilltånaglar – jag gör exakt samma sak med nagellacket typ 😉 hahaha så kul att läsa om för det kändes som det var jag som hade skrivit det, haha.

    Sofia 2016-04-17 13:50:47 http://sofiafrisk.se
    Svara
  • Åh vilken nostalgitripp 90talisten i mig nu fick. Häftigt att tänka att alla de gånger jag lyssnat på Ateens, har jag även lyssnat på dig ;D

    Julia 2016-04-17 13:15:19 http://None
    Svara
  • Jag är oxå paniskt rädd för spindlar, så rädd att det faktiskt begränsar mig en del i vissa situationer. Borde nog egn söka hjälp för det. Jag minns när min spindelrädsla uppstod. Jag var 8 år och några killar i klassen plockade av benen på flera pappalångben spindlar (så elakt mot de stackars spindelarna). Benen hade som nervryckningar eller nåt efteråt och låg i en sprattlande hög i en av killarnas händer. Denna hög släppte han sedan i mitt hår!!! Jag glömmer aldrig känslan av spindelben som trasslade in sig i mitt hår (så som du beskrev). Det va vidrigt och där och då föddes min extrema spindelfobi :(.

    Förutom spindlarna så har du och jag ögonen gemensamt. Jag såg oxå så dåligt så jag knappt tog mig fram utan linser, men för 5 år sedan gjorde jag en operation och nu ser jag som en falk. Så rackarns underbart.
    Kram

    Jessica s 2016-04-17 12:48:02 http://liamoengla.blogg.se
    Svara
  • Åh, älskar verkligen sånna här listor, mer sånt! Vad roligt att läsa att du körar i de ovan nämnda låtarna, var tvungen att klicka in mig på samtliga och lyssna (vilket resulterade i att jag ett bra tag nu suttit och lyssnat på massor av gamla nostalgi-hits med A-teens, Britney osv. SÅ roligt! Haha)

    Hoppas du får en härlig söndag 🙂

    Ida 2016-04-17 12:43:39 http://idawal.blogg.se
    Svara
  • De flesta av mina vänner vet nog det mesta om mig men här vet ju inte alla så här kommer 3 saker:
    Jag har aldrig bowlat och nu efter snart 28 år på jorden har det blivit en grej så jag tänker nog aldrig göra det heller.
    Jag gillar inte skaldjur men försöker lära mig, men räkor är jag livrädd för – är de oskadade har de spröt och ögon och är allmänt äckliga att se på, är de skalade är de som en lite läbbig rosa blobb med läskig konsistens.
    Jag är så mörkrädd att jag kan få panikkänslor av att hamna i en mörk skugga.

    Anna 2016-04-17 11:59:17 http://None
    Svara
  • Jag har lite egenheter för mig men som numera är allmänt känt bland mina vänner och bekanta

    Elina 2016-04-17 11:59:04 http://None
    Svara
  • Vill också alltid ha en reeeen dammfriii skärm, men har köpt som wipes för skärmen! Så kan man jaga damm utan risken för repor 🙂

    De flesta vet inte att jag är ”gammal graffitimålare”… Jobbar grafiskt och får ofta komplimanger över att jag skriver fint/gör fina grejer grafiskt… Iiingen på jobbet vet att jag sprang runt med sprejburken i näven som ung 🙂

    Josefin 2016-04-17 10:39:10 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!