Deli di Luca

vanja wikström deli di luca

deli di luca

deli di luca

deli di lucaNi som följer mig på snappis vet ju att jag längtat längtat och lääääängtat efter att Deli di Luca ska öppna! Det är ett ställe jag går förbi varje dag, och i flera månaders tid har fönstren varit täckta med brunt papper, och skylten ”Öppnar snart” har varit uppklistrad på dörren. Men nu har det äntligen hänt – Deli di Luca har slagit upp portarna och jäklar i min lilla låda vad det LEVERERAR!

 

deli di lucaAnledningen till att jag varit så peppad på att det ska öppna är att det ligger ett stenkast från vårt hem, och jag går förbi det varje dag på väg till glammisoffice. Och att få en ny favorit här i hoodsen att äta frulle/lurre/middag/ta en cappo på är ju inte fy skam.

Och jag blev så innerligt GLAD när de äntligen avtäckte föntsren och man kunde spana in – för HUR RACKARNS SNYGGT är inte detta ställe?! ÄLSKAR inredningen!

 

deli di luca

deli di luca

deli di luca

deli di lucaBlev också så glatt överraskad över deras koncept. För på Deli di Luca kan man äta alla måltider (frukost, lunch och middag) men också bara ta en kaffe – eller ett glas bubbel och lite chark! ÄLSKAR såna ställen där man kan göra ALLT. Tycker mixen blir så himla trevlig då, på såväl folk som stämning.

Och lyssna här då – en gång i veckan BJUSSAR de på ost och chark som tilltugg om man tar ett glas rött eller ett glas bubbel. LOVE IT! För förutom att agera restaurang, vinbar och café har de också en härlig ost- och charkdisk där man kan köpa med sig massa gotte.

 

deli di luca

deli di lucaDet är Zeta-koncernen som står bakom satsningen (SÅ smart idé!), så givetvis kan man köpa en massa italienska delikatesser inne på Deli di Luca också.

 

deli di luca

deli di luca vanja wikström

deli di lucaOch inredningen… Alltså jag går AV så snyggt det är!

 

deli di luca

deli di luca

deli di luca

deli di luca

deli di lucaToaletten är väl värd ett besök bara för att den är så snygg!

 

deli di luca

deli di luca vanja wikströmHelt klart en ny favorit, SÅ glad att detta ställe är min nya granne, wiiiii! Här kommer det drickas många cappos kan jag lova! Deli di Luca hittas i hörnet Folkungagatan/Renstiernas gata här på söder, komsi komsi!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Åhhh va sugen jag blev, det stället måste jag testa! Kram

  Jessica s 2016-04-13 21:26:21 http://liamoengla.blogg.se
  Svara
 • SÅ snyggt!! Älskar dina bilder, hur redigerar du dom? Om du gör det.

  Karin Fredriksson 2016-04-13 13:39:33 http://None
  Svara
 • Vad fint och fräscht det ser ut – ett besök där snart alltså! 😀
  Kolla in min blogg och ”succéblusen”. JAG ÄLSKAR DEN! 😉

  Sofia Frisk 2016-04-13 00:20:46 http://sofiafrisk.se
  Svara
 • Ååå Gud vad härligt att du diggar stället. Det är så att min mamma är kock där och jag är goda vänner med ägarna. De Kommer bli så otroligt glada av ditt omdöme!

  Kramis på dig och tack för att du är en SUPER-inspo kvinna!!!

  Lollo 2016-04-12 19:11:19 http://None
  Svara
 • alltså du hade mig redan vid croissanten.. den perfekta pudringen på där <3

  ISA 2016-04-12 18:35:37 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Alltså, spegelväggen, jag smäller av så snygg!!! Har så länge vart sugen på att på något sätt ha speglar i vår trapp men har liksom inte vetat HUR. Men nu vet jag, och nu vet jag vad jag ska leta efter för typ av speglar. Ljuvligt, tack!

  Mikaela 2016-04-12 17:18:53 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!