Sneak peek

armpartyHär kommer en liten sneak peek på looksen från i går som jag dansade loss i! SÅ fina kläder!

 

socks and heels

socks and heelsEftersom kampanjen går ut på att vara sig själv, så fick man stå för stylingen på egen hand. Det skulle ju bli JAG liksom. Tyckte det var ett ypperligt tillfälle att testa strumpor i skorna-trenden som kommer som en ångvält i vår – och jag älskar det! Att piffa upp sina pjucks med härliga strumpor gör underverk för såväl stil som för vardagsglädjen.

Kan tipsa er som blir sugna om att det finns maaaaaassor med fina strumpor på Monki! De har just nu dessutom köp 3 betala för 2 på strumpfronten, så jag passade på att köpa med mig ett helt gäng härliga fotbeklädnader.

 

jewellery inspo

vanja wikström hårTrivdes SÅ bra i mitt persikohår!

 

paisley Samtliga looks var åt bohemchic-hållet, nåt jag ÄLSKAR. Jag, Sania och Jossan plåtades i samma eller liknande plagg, och det var så himla roligt att se hur olika vi stylade dem när vi skulle göra dem till ”våra”. Alla satte verkligen sin prägel på kläderna, och exakt samma plagg upplevdes som tre helt olika outfits, just på grund av hur vi bar dem.

SÅ kul dag som sagt! Tror att jag får möjlighet att visa er resultatet av plåtningen redan nu i veckan. Ska bli sjukt roligt!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!