Får man ha såhär roligt?

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

vanja wikströmI går gjorde jag typ världens roligaste grej. Jag blev bortskämd med supersmarrig frulle, fick hänga med assköna mänskor och och sen stå och dansa mitt ute på gatan i toksnygga kläder medan det filmades och fotades. Crazy bananas – får man ha såhär roligt på jobbet? För ja, det var faktiskt ett jobbuppdrag!

 

vanja wikström espritTillsammans med två andra tjejer gjorde jag en plåtning för Esprits #ImPerfect-kampanj. Den går ut på att man ska vara sig själv och hylla de där egenheterna (som vi ibland felaktigt uppfattar som skavanker) som gör just mig till MIG. Så HUR passande att jag klampade in på plåtningen iförd bandage? Snacka om att hylla sina, ehhhh…egenheter.

 

vanja wikström espritMitt svullna elefantben hade dock gått ner till nästan normal storlek, så den egenheten (eller okej det kändes faktiskt som en riktig rackarns skavank, inte var den min på riktigt heller) slapp jag hylla. Pust.

 

makeupFörutom mitt sexiga bandage hade jag även med mig lite annat smått och gott för att fräsa till det hela. Glajer, hatt å smink i mängder!

 

breakfast strawberries

vanja wikström

 

vanja wikströmKan alla dagar se ut såhär please?

 

sania claus demina

sania claus deminaDen här rara ärtan plåtades också – tokfräsiga Sania Claus Demina! Hade aldrig träffat henne förut, men RACKARNS vilken trevlig brutta alltså! Och SÅ stilfull. Ni MÅSTE spana in hennes blogg, den är svårt beroendeframkallande. Spana in den här looken till exempel, PRECIS så vill jag se ut i vår!

Den tredje tjejen som var med på plåtningen var lovely Jossan. Dessvärre var hon magsjuk, så jag höll mig lååååångt ifrån henne. Tanken på att avrunda vår tvåmånaderssjukresa med en duktig kräksjuka här hemma kändes INTE tilltalande. Så Jossan fick plåta sina outfits först, och sen kom hennes mams och hämtade henne så hon fick åka bums tillbaks till sjuksängen. Hann inte ens ta en bild, men hon var med på snappis i alla fall, fina Jossan.

 

Processed with VSCO with hb1 presetOch dagen spenderades som sagt med att stå mitt ute i gatan på Östermalm och tokdansa. Här ser ni mig och mitt bandage in action. Jag hade SÅ kul såklart, och det ska bli förbenat spännande att se bilderna och videorna!

 

vanja wikströmSkål för en sjukt härlig gårdag, och för att jag får vara med om sånt här! Livet hörrni – LIVET! Vilken jävla resa!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!