Varning för sprutor

[youtube id=”eZNtIPhO65I”]
För de som e pepp på att se en extremt oglamourös la mama bli opererad, så är detta videon för er! Varning för extremt trött osminkat ansikte, sprutor som sticks in i ben (jag filmade inte själva operationen pga nedsövd, men bedövningen fick jag med #hardcoremama) och diverse lurigt dillande om stränder i Costa Rica vid uppvaknandet efter narkosen.

Fler YouTube-klipp hittas här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Hej Vanja! Om du visste hur mycket era videos räddar våra matstunder, byta blöjastunder etc. Ja tror du får bilden. En liten energisk pojk som sällan har tid att göra annat än att virvla runt. Han tittar på Iggy och er morgon, middag och kväll! Tack för att ni delar med er av ert liv! Vår lille sträcker numera upp handen varje gång Iggy gör 4-life. Vi har även sett att han börjat imitera Iggy vilket är så kul för Iggy är 1 år äldre ca än vår Isac. Iallafall! Anledningen att jag kommenterade på din OP video var att jag skrattade så mycket för du är galen! Hahaha sjukaste sprutorna och då filmar du och säger oj aj ja den ja! Ahahaha skrattade på mig<3 Ta hand om er och keep up the good work! Vi är många som kollar på er härute! : )

    Therese 2016-04-10 22:38:06 http://None
    Svara
  • Haha så kul med alla små inlägg i filmen (typ med sprutan hahah) :)))

    Sofia 2016-04-09 20:13:42 http://None
    Svara
  • Men vad sjukt, såg dig på Ica idag och tänkte att hur sjutton gör dessa it-girls för att se så snygga ut jämt?! Hade aldrig gissat på att du var nyopererad och hade dragits med envisa förkylningar (samma här faktiskt, en mindre op i torsdags och jag ser inte sådär fräsch ut!).

    C 2016-04-09 19:25:21 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!