Nytt i Iggys rum

inspiration barnrum vanja wikström lägenhetVår lägenhet är ju ett rejält Work In Progress, även om det verkligen börjar ordna upp sig nu. Men det finns fortfarande en massa grejer att göra, som till exempel att fixa färdigt Iggys rum. Och nu har det hänt lite mer!

Ovan smarta förvaringsbänk har fått flytta in då vi verkligen behövde en möbel som svalde (och dolde he he) leksaker, ritgrejer, lego med mera. Älskar färgerna på den och att den är i bra höjd för Iggy. Han kan lätt få ut lådorna själv och när han står upp är det perfekt att ha leksaker ovanpå bänken. Det blir precis rätt höjd för honom när han vill stå upp å greja med saker.

Tycker det känns viktigt att möblerna i hans rum framförallt är anpassade efter honom, och inte efter oss. Bänken hittade vi på Lekmer.

 

inspiration barnrum vanja wikström lägenhet

inspiration barnrum vanja wikström lägenhetOvanpå bänken står hans älskade parkeringsgarage, en julklapp. Oj oj OOOJJJJ vad det leks med det där garaget alltså. I hissen kan man pula in en rackarns massa grejer (inte lika lätt att få ut dem har han dock upptäckt), på nedre plan kan man tanka bilarna (eller ”ladda” som han säger #iPadgeneration) och på taket finns en helikopterplatta. Inte dumt!

Jag gillar att hela grejen är i trä och att det är så fina färger. Det är färgglatt utan att vara skrikigt liksom. Heja heja! Hittas här för den peppade.

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetTrätåget med alla klossar är också en julklapp. Tror morfar med fru hittade det på Åhléns. Också så himla fina färger!

 

inspiration barnrum vanja wikström lägenhetSakta men säkert börjar det ordna upp sig härinne. Nästa steg är att få upp grejer på väggarna!

Mer inredningsinlägg hittas här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!