It Girls utmaning #4 – Closet Clever!

Processed with VSCOcam with hb1 presetJakten på årets It Girl 2016 är i full gång, och den som vinner tävlingen får ett exklusivt bloggkontrakt hos Modette (blir kollega med mig alltså, woohooo!) och får uppleva New York Fashion Week tillsammans med FUN Light. HUR bra?

Men! För att hitta vinnaren måste vi först hitta finalisterna. Det görs genom ett antal utmaningar, och de som presterar bäst i utmaningarna blir deltagare i webbteveserien It Girls som spelas in senare i vår, där första pris alltså är ovan nämnda härligheter.

 

göra snygga hål jeansNu har det blivit dags för utmaning nummer 4, och den håller jag i. SÅ kul! Utmaningen heter Closet Clever och handlar om hållbarhet – så nu gäller det att vara kreativ! Uppdraget är att skriva ett inlägg (eller femtio, det finns ingen begränsning – så köööör bara!) där du visar hur du återanvänder plagg som redan finns hemma i garderoben. Tänk hållbart – hur gör man för att förvandla gamla plagg till nya?

 

göra snygga hål jeans 2Ett av mina bästa tips är att plocka fram saxen! Med några klippetiklippklipp så kan du på nolltid förvandla ett par preppy jeans till slitna rockbraller – eller varför inte ett par shorts? Glöm inte att tvätta jeansen efter att du klippt i dem – det är först då kanterna fransar till sig.

 

vanja wikström

lizzEtt annat lätt sätt att styla om gamla favoriter är att hoppa på patch-trenden. Slink in på närmaste tygaffär och gå loss bland alla gulliga patchar som finns. Du behöver inte ens kunna sy – många av dem stryker man bara fast. SÅ lätt och SÅ fint!

Ja, det finns tusen sätt att återanvända det du redan har hemma i garderoben – bara fantasin sätter gränser. Så visa oss dina bästa idéer på hur man får gammalt att kännas som nytt! Ska bli SÅ spännande att se vad ni hittar på. Utmaningen tar slut 12/4 kl 12.00.

Sist men inte minst – för att delta måste du ha en blogg på It Girls, det startar du lätt som en plätt HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • De jeansen var ju dö fräcka med patchar 🙂

    Marie 2016-04-11 23:55:31 http://None
    Svara
  • Hej! Grym blogg & podd du och Jossan har! Upptäckte nyss inlägget där du berättade om bff inlägget och började kolla igenom all kommentarer. Hittade en tjej jag skulle vilja ta kontakt med men hon har ej skrivit sin mail, får hon meddelande om jag svarar på hennes kommentar? Kram:)

    Moa 2016-04-06 19:47:33 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!