Let´s remember the påskmys

[youtube id=”pmoBpPSWfwk”]
[youtube id=”WBPzesssYw0″]
Jahapp. Det är lite (okej mycket) av en sjukstuga här hemma. Igen. Suck. Hostig Iggy, förkyld mamma och tokförkyld pappa. Man blir ju KNÄÄÄÄÄÄPPPPPPPPP! SKADETVASÅHÄÄÄÄÄR?!?!?!?! …är nåt man vill fråga sig. Sjuk en månad, frisk en vecka, sen tillbaka till sjuk. Gaaaahh.

Men. Nu grottar vi inte ned oss i mina frustrerade nysningar, nej nu passar vi på att minnas vår LJUVLIGA påskafton. Då var vi friska, det var sol och vi hade en magiskt fin dag på de enklaste av sätt – fint häng med en rackarns lovely familia. Går att beskåda i klippen ovan.

Spana in mer klipp från vår YouTube-kanal här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Usch stackare:( Sååå himla tråkigt med dessa förkylningar som aldrig verkar ta slut:( Vilka fantastiska videos. Dom är så humla fina speciellt när man får beskåda på håll och det är så sött när Iggy pratar. Det är härligt att se att Iggy gullar mat så mycket mer än det här traditionella barnmaten.. Det hade varit kul att höra era tips om hur ni introducerade mat för Iggy. Jag har en dotter på 6 mån och ska in i matdjungeln. Det känns både roligt och samtidigt lite jobbigt då jag tycker att BVC pratar för lite om introduktion till mat. Hur vet man hur mycket mat man ska ge? Ta hand om er!! Kram

    My 2016-04-04 23:53:52 http://None
    Svara
  • Forts.
    Kan glädja dig med att från skolåldern var killarna helt friska och var aldrig hemma. Håll ut! Det blir bättre. Tack för en bra youtube, pod och blogg.
    Helen 51 år i Laxå

    Helen 2016-04-04 11:46:43 http://None
    Svara
  • Dagissnor! De första åren jag hade tre barn på dagis så var jag typ aldrig på jobbet. Sjuka barn, sjuka föräldrar mm. Det är tråkigt men Iggy bygger upp sitt immunförsvar och det blir bättre ju äldre han blir. Fjärde barnet var en sladdis och då var det bara att börja om igen fast ännu värre. Bara att stå ut Vanja. Har två barnbarn nu och de är snoriga hela tiden. Stora tjejen ,4 år går på dagis och tar med alla virusar hem

    Helen 2016-04-04 11:42:47 http://None
    Svara
  • Hej Vanja!

    Vilka härliga klipp, man längtar så efter att våren ska komma på riktigt!

    Du som har så många tjejer som läser din blogg, kan inte du lägga upp länken/filmen nedan som handlar om hur man ska känna på sina bröst för att upptäcka eventuella tumörer.
    Jag var aldrig en sån som kände på mina bröst, tyckte att jag var för ung för att drabbas (jag är 30 år). Det var bara en slump att jag upptäckte min knöl en dag i duschen och i slutet av januari i år fick jag diagnosen bröstcancer.

    Jag vill uppmana alla att klämma och känna även om man är ”yngre”.
    Du behöver så klart inte om du inte vill men gör ett försök i och med att du har många som följer dig.

    Länken till artikeln är http://www.femina.se/lar-dig-upptacka-brostcancer-se-instruktionsfilmen-har/
    Och youtubeklippet finns där i slutet.

    Tack så länge och tack för att ni är så härliga och ärliga

    Sofie 2016-04-03 19:13:30 http://Www.soofiematilda.blogg.se
    Svara
  • Krya på er!

    Sofia 2016-04-03 15:36:16 http://None
    Svara
  • Mysigaste videosarna 🙂

    Tora (torahansson.bl 2016-04-03 14:08:40 http://torahansson.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!