Nya solisar

solglasögon indiska vanja wikström

solglasögon indiska vanja wikströmJaaaaa hörrni, vi har ju haft en SOLIG påsk (i alla fall här i Estocolmo) och det har såklart varit UNDERBART! Så HUR passande att jag i går hittade ovan TOKfina solisar på Indiska? För pyttiga 99 pix, wiiii!

Är extra glad att jag för typ första gången i livet kan köpa ett par solglajor som INTE har såna där ställbara näspluppar ni vet. Min näsa är nämligen alldeles för bred för 99% av solglasögonen i världen (om de inte har ställbara plastpluppar vid näsan som jag kan trycka låååångt åt sidan alltså), så gårdagens inköp fick mig att känna mig lite mer hopp om min glajframtid.

För det är rackarns trist när nästan alla solisar jag ser som är fina (och billiga, vill inte lägga tre lax på ett par glajer) är såna utan plastpluppar = not for me and my breda näsa.

 

solglasögon indiska vanja wikströmTycker de är SÅ rackarns fina! Kolla mönstret – typ lite blommigt. Vardagsglädje vardagsglädje vardagsglädje!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Våriga och superhärliga! 😀

    Amanda 2016-03-28 23:35:47 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Åh jag brukar ha exakt samma problem! Bra för plånboken att inte kunna köpa så mycket solglasögon men så himla tråkigt att sällan kunna köpa solglasögon som man blir kär i. MEN jag kan tipsa om att Le Specs ofta passar bra om man har en bred näsa (deras solglasögon ligger på ca 549 kr). Och Gina Tricots solglasögon brukar också kunna passa!

    Sofia 2016-03-28 21:18:02 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!