Bästa påskpeppslåten!

vanja wikström josefin dahlberg hilda stenmalm smashing heartsSom ni ju vet så fick jag å Jossan äran att gästa en MUSIKVIDEOINSPELNING i veckan (#bucketlist wiiiii!). Det var naturligtvis helt galet kul, och extra fint för att artisten (GRYMT begåvade Hilda) hade samlat mänskor som hon tycker står för nåt härligt i videon – och där inkluderades alltså vi. #rodnaravglädjeåstolthet

Ovan ser ni en mobilsnapshot från inspelningen. Vi gjorde såklart mer än att bara stå med armarna i kors i videon, men exakt vad det var tänker jag inte avslöja nu. Det får ni se när videon kommer ut, den har premiär på onsdag, woop wooop! Lägger givetvis upp den i bloggen så ni kan kika.

Men! Jag tänkte att ni skulle få lyssna på låten redan nu. Den är nämligen TOKBRA – sjukt peppig! Drar man igång den så GÅR det inte att vara på dåligt humör. Låten heter ”Smashing Hearts”, artisten heter Hilda och HÄR är en direktlänk till Spotify så att ni kan lyssna redan NU!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Men shit va bra låten var!!! Peppig, glad och så powerig! Får lust att dra ut och springa med den i öronen eller bara dansa vilt i lägenheten tills grannarna klagar. Ska bli jätteroligt att se videon! 😀

    Amanda 2016-03-28 22:54:32 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • du bockar ju av bucketlist-moment efter varann här 😉 så roligt också att kunna gå in på bloggis och se ”återkopplingar” från poddis, som tavlan i inlägget nedan tex. Var inte så den såg ut i mitt huvud när jag hörde poddis. Väldigt snygg tho! ha en fin helg <3

    ISA 2016-03-26 16:34:45 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!