Ja men välkommen raring

rosenskärm inredningsinspo vanja wikström

rosenskärm inredningsinspo vanja wikströmHallå där lilla Rosenskärm, där står du och är allmänt ljuvlig på min klädbyrå. Välkommen hem till mig, rosagröna gullplupp! HUR fin rackarns blomma? Snacka om vardagsglädje.

 

rosenskärm inredningsinspo vanja wikström

rosenskärm inredningsinspo vanja wikströmJag ÄLSKAR den här växten! En riktig statementblomma, liksom. Den TAR PLATS, den SYNS och den är ANNORLUNDA. En POWERPLANT, woop woop! Helt klart min nya favorit här hemma. Nu gäller det bara att jag inte tar kål på den.

Se fler inlägg om hur jag inreder med växter HÄR och HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Men åh, cool! 😀

    Amanda 2016-03-28 22:27:30 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Hej Vanja. Jag sitter i en position jag ALDRIG trodde jag skulle sitta i. I er podd där ni pratade om kärlek berättade du lite om din relation med mr. Lidingö och om hur det inte kändes riktigt 100% mellan er. Jag är just nu i en relation sedan 5 år tillbaka med världens bästa och underbaraste man som jag bryr mig om mer än något annat i hela världen. Saken är den att det en ganska lång tid nu inte känts riktigt rätt för mig och jag har inte den där känslan alla pratar om att “when it’s right you just know”. Jag är livrädd att krossa hans hjärta och inte ha honom i mitt liv mera och jag blir så fruktansvärt ledsen av att behöva såra honom. Hur tar man sig igenom en sån här situation utan att fullständigt gå itu?

    Annika 2016-03-27 01:48:55 http://None
    Svara
  • Vilken härlig blomma! And them pics, Vanja – älskar dem och din inredningsstil 🙂
    kram på dej.

    Silje 2016-03-25 20:22:22 http://www.siljetherese.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!