Nu vänder vi blad…

Foto 2016-03-21 21 43 01

…från allt prat om rädsla, och tänker happy thoughts tycker jag. Då kanske den här face swap-bilden från snappis kan vara en hjälp på traven? Måste nog säga att jag tycker att jag tjänade mer på att bli snubbe, än vad Niklas tjänade på att bli brutta.

Foto 2016-03-21 21 42 48

Foto 2016-03-21 21 42 43
Och när vi ändå är inne på Niklas, snappis och face swap så passar jag även på att bjussa på dessa fräsiga skärmdumpar. Såväl dockan Hasse som Zorba-farbrorn på vår nya tavla fick äran att byta feja med min skatt. Inte dumt.

Foto 2016-03-21 21 42 56
Även denna snappis levererade Niklas i går. Och yes – det är en blöja han har på huvudet ja. Har ju sagt tidigare att jag lever ihop med en väldigt fin men ganska så märklig man, och på snappis kan han liksom leva ut all denna märklighet. Bitvis mycket underhållande, bitvis mycket generande.

Han hittas under niklas.malmqvis (bara det att han skippat S:et i namnet…) på snappis för er som eventuellt vill ta del av detta vansinne. You´ve been warned.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh haha där fick man sig ett härligt skratt!:D och ja vi måste fortsätta leva och känna glädje med det vi har trots det otäcka som händer runt om oss i världen.

    Frida 2016-03-23 12:41:16 http://fempower.itgirls.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!