Tack…

tulips tulpaner…för era fina kommentarer och kloka tankar på det förra inlägget. Det är svårt att inte undra vad sjuttsingen det är för värld som min unge kommer växa upp och leva i. Det är nästan så att jag vill spola ett decennium framåt i tiden och liksom se att allt är okej. Förhoppningsvis är det det. Men det går liksom inte att undgå tankarna på vad som kan hända om den här negativa spiralen fortsätter.

Nåväl, det är inget jag löser här och nu, men det känns ändå bra att få lufta tankarna – och se att det finns en massa kloka mänskor därute som INTE låter rädslan förgifta sina liv. Kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Var det södermalms blommor och växter du var och filmade på vårblommorna på din snap? Har jobbat där och det såg ut som dom eller deras syster butik söder blommor ( eller vad det heter)

    Sofia 2016-03-22 23:04:36 http://None
    Svara
  • Detta har inte något med inlägget att göra men jag har precis upptäckt din och Josefins podd och kan bara säga att jag ÄLSKAR den! Finns inget bättre att lyssna på än er en tidig morgon 🙂
    Ni pratade i ett av era avsnitt om någon friterad sushi som var otroligt god, min fråga är vart kan man finna denna sushi någonstans? Låter amazing! Kram

    Wilma 2016-03-22 22:11:14 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!