Min ljuvliga gårdag

il tempo

il tempo

il tempoGårdagen var SÅ ljuvlig! Jag kände verkligen att jag LEVDE, ni vet? Inte bara existerade. Välbehövligt. Jag och min syster Mini gick till en av mina favorititalienare Il Tempo, åt gott, drack gott och pratade om livet.

 

il tempoJag är väldigt förutsägbar på Il Tempo, tar ALLTID samma sak. Men det är så gott att jag liksom inte kan förmå mig till att ta nåt annat. Deras papardelle med ragu (typ som en aslyxig bolognese på högrev) med ett gott glas rött till är en magisk kombo. Rekommenderas!

 

il tempo

il tempo

vanja wikström

il tempo

il tempoTill efterrätt (jag är lika förutsägbar här) blev det en enkel espresso och så en tiramisu som kan vara den bästa i stada. Fantastisk är den, alltid en perfekt. Il Tempo rekommenderas verkligen varmt, så mysigt och så gott! Ett long time fave-ställe som ju också är med på listan över mina bästa Stockholmstips (den listan hittar ni för övrigt här).

 

[youtube id=”94TkNyCvlPo”]
Efter middagen gick vi å såg underbara Maria Mena. För er som inte vet nåt om henne så är det en norsk artist som skriver väldigt fina popsånger. Hon sjunger magiskt bra och skriver fantastiska texter. Senaste plattan är fylld med fina spår, låten ovan är en av mina favoriter.

Och det var SÅ kul att gå på konsert, det var sjukt länge sen jag var på en spelning. Livemusik är så otroligt lyxigt att få ta del av tycker jag, och det ska garanterat in mer sånt i mitt liv framöver som en del av mitt 2:5-recept!

 

vanja wikströmToalettselfie! Summan av kardemumman var att jag i går på alla sätt verkligen kände att jag gjorde nåt bara bara bara för MIG, och det var tamejtusan lite på tiden faktiskt. Och det gav mersmak. Rekommenderas!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
  • Veckogenomgången av bloggen resulterar alltid i samma tre saker
    Köpbegär
    Matbegär
    Beundran – du är så smart på alla sätt och vis!

    Vicki 2016-03-25 08:49:46 http://None
    Svara
  • Jäklar vad du är snygg i håret kvinna!

    isabelle burlin 2016-03-22 17:32:17 http://isabelleburlin.itgirls.se
    Svara
  • Nej vad underbart!! Älskar Il Tempo, så himla god mat där! Åt också parallelle med ragu när jag var där senast, den är verkligen så himla god!!
    Kram<3

    Emelie 2016-03-22 13:26:09 http://juniflickan.blogg.se
    Svara
  • Har faktiskt varit på Il Tempo 2 gånger efter du rekommenderade det (back in the old days ^^). Första gången var väldigt bra, prövade pastan och jag kan understryka den är GUDOMLIG!

    Men andra gången försökte jag vara lite ”ny” och prövade en pizza. Var inte alls någon höjdare och just den servitören var inte alls någon bra upplevelse, luktade rök och var långt inifrån service minded… Om ni ska till Il Tempo…kör på pastan! 🙂

    Emelie 2016-03-22 01:42:03 http://None
    Svara
  • Vilken toppen kväll ni verka ha haft. Så viktigt och härligt att göra det man själv vill göra, visst de finns inget som slår att vara med sin partner och barn men lite måste vi även tänka på oss själva att ladda sina batterier. Själv ska jag njuta hos frissan på onsdag och lämna min skatt hos svärmor, kommer komma hem som en pigg och snygg mama

    Fruhjortling 2016-03-21 23:18:38 http://WWW.fruhjortling.spotlife.se
    Svara
  • Åh Maria Mena. Hon hängde med mig i hörlurarna hela högstadiet. Riktigt stark brud som stärker!!

    Lily 2016-03-21 21:26:22 http://None
    Svara
  • Åh LYX. Underbart Vanjaaa!

    Emma 2016-03-21 19:06:55 http://emmahiltunen.itgirls.se
    Svara
  • Gud så härligt det ser ut. Jag måste verkligen ta en sådan dag för mig sjölv snart!

    Caroline Kempe 2016-03-21 18:50:26 http://carolinekempe.myshowroom.se
    Svara
  • Hej Vanja!

    Det var jag som sprang in i dig igår efter konserten och i mitt nervösa tillstånd inte kunde säga så mycket mer än att jag älskar dig (hahahah). Har läst din blogg länge och lyssnat på podden sen den startade, och som jag skrev till er tidigare har ni verkligen hjälpt mig igenom min deppigaste och svåraste period i livet med er pepp, livsglädje och ert allmänt sunda, underbara sätt att se på livet. Jag var så jäkla nere då och med er i öronen varje vecka har jag känt mig mer och mer sugen på livet och har även börjat uppskatta mig själv mycket mer. Är SÅ glad att jag snappade upp din röst bakom mig igår och lyckades få en liten pratstund med dig, du och Jossan har betytt sååååå mycket för mig. TACK för allt och fortsätt med allt ni gör, ni är så fantastiskt inspirerande och ger mig och så många andra tjejer viktiga tankeställare, mod och styrka för att ta oss an skiten vi möter, skratt och igenkänning varenda vecka.

    Kärlek! <3

    Sonia 2016-03-21 18:14:15 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!