Förlossningssnack med Paula Uribe!

vanja wikström paula uribe 3
I går hintade jag ju om att jag hade fått äran att hänga med en av landets allra största bloggprofiler – och det var toklovely Paula Uribe som var på besök hemma hos mig, wiiiii!

 

vanja wikström paula uribeMen det var inte bara Paula som var där, nää det var liksom en hel arsenal av folk som filmade, plåtade, projektledde och grejade. Åsså var hennes dundersöta kiddo Leonore med också, fyra månader ung och SÅ GOOOOD.

 

vanja wikström
Vad sjuttsingen pysslade vi med då? …kanske ni undrar. Jo – Paula ska nämligen starta en egen YouTube-kanal, och i går filmade vi ett gäng avsnitt som kommer dyka upp där inom kort. Vi pratade förlossningar, och jag berättade min historia om kejsarsnitt. Varför det var viktigt för mig att få föda med planerat kejsarsnitt, hur vägen dit var, vårdens (bitvis bedrövliga) bemötande och hur jag sen upplevde själva förlossningen.

 

vanja wikström paula uribePaula är en otroligt mysig och avslappnad brutta, med ett öppet sinne och en naturlig nyfikenhet och respekt för individen. Så jag tycker vårt förlossningssnack kändes superduperbra, och det ska bli SÅ spännande att se det på hennes kanal. Planen är också att hon ska ha flera förlossningssnack med ett gäng andra tjejer som man ska kunna hitta på kanalen, SÅ bra koncept – love it!

Vi snickesnackade också en hel del om entreprenörskap, och vårt gemensamma brinnande engagemang i att peppa brudar att känna att man kan göra PRECIS ALLT! För det finns ju faktiskt inga begränsningar för vad vi kan åstadkomma. Just do it!

 

vanja wikström paula uribeSen var jag ju såklart (Snappisberoende som jag är) tvungen att snappa lite med Paula. Hon var dock inte en lika erfaren snappare (ni som hängde med på Snappis under gårdagen hörde ju att hon sa SnapSHOT istället för SnapCHAT #älskart), men det gick finfint ändå. Allra helst ville hon prova på att bli hund, så det styrde vi upp såklart. Och när man trodde att Paula Uribe inte KUNDE bli sötare, så blev hon just det – ORIMLIGT söt! Ni ser ju ovan.

Ska bli sjukt kul att följa Paulas YouTube-kanal, hojtar såklart så fort den finns såklart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • […] ni ihåg att megabab:en tillika APGULLIGA Paula Uribe var hemma hos oss och filmade för ett tag sen? Well, nu finns resultatet uppe på hennes splitternya YouTube-kanal! I klippet ovan har jag fått […]

    Svara
  • Var har du hittat de bruna stolarna?

    Micaela 2016-03-19 09:31:49 http://None
    Svara
  • Måste klicka hem blusen. Hur är den i storleken? Vad har du i din Vanja?

    Jeanette 2016-03-17 10:11:48 http://None
    Svara
  • Vad har du för snapchat?

    Rebecca 2016-03-17 09:02:20 http://None
    Svara
  • Vart är den underbara blusen ifrån?!

    Lisa 2016-03-16 23:11:05 http://None
    Svara
  • Måste bara säga att den där blusen är sånt lyckopiller så jag var bara tvungen att klicka hem den-så himla fin och man blir ju så glad av att se den! Precis som man blir av din härliga personlighet:D

    Frida 2016-03-16 21:59:01 http://fempower.itgirls.se
    Svara
  • Jag är SÅ taggad på detta, så spännande att få se!

    Elin Söderholm ❤ 2016-03-16 20:29:23 http:elinsoderholm.se
    Svara
  • ska bli så intressant att höra din story med då jag har sån förlossningsskräck och verkligen överväger om jag vill ha planerat kejsarsnitt OM jag någon dag blir gravid.. tycker det ska vara självklar frihet att välja, elelr? Kram iaf!

    ISA 2016-03-16 17:31:33 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Åh, gillar Paula och gillar dig så detta kommer jag alltså älska?!

    Paula 2016-03-16 16:27:19 http://livehealthier.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!