#girlboss

office inspoSåg det här inlägget inne hos Amanda och blev bara så rackarns…rörd. Rodnade först som en tomat, och blev sen gladsomattan och SÅ STOLT. Inlägget handlar om hennes arbetsplats, och att hon gjort en ”Girlboss Inspiration Wall” ovanför sitt skrivbord med kvinnor som peppar henne. Den innehåller bland andra Anine Bing och Taylor Swift – högst uppe till vänster återfinns jag. Jupp, JAG.

Vill bara säga att jag tycker det känns så otroligt fint på alla sätt och vis att få ynnesten att bli omnämnd i ett inlägg som det Amanda skrivit. Ett av mina missions in life är ju att peppa (framförallt) brudar, få dem att förstå att ALLT är möjligt (för det ÄR det!) och göra det mesta av sina liv, med utgångspunkt i vad som gör just DEM lyckliga.

Och därför känns det så fantastiskt härligt att liksom få små kvitton på att det funkar, att det jag försöker basunera ut fastnar någonstans. För om jag kan få en enda brutta därute att känna att hon har alla möjligheter i världen att skapa sig det liv som hon vill ha, ja – men då kan jag dö lycklig. Så känns det.

Så tack fina Amanda för att jag får sitta på din inspirationsvägg, det ska bli väldigt spännande att följa dina äventyr. Har en känsla av att du kommer uträtta storverk!

(Bild lånad från Amandas blogginlägg – HUR fin arbetsplats har hon inte styrt upp förresten?)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Men HUR gullig är inte du! Vilket fint inlägg! Du är verkligen en förebild för mig och många andra (är jag så säker!). Tack fina du för detta bjusset! Puss!!

    Amanda 2016-03-14 19:48:42 http://nouw.com/theamandajournal.com
    Svara
  • Galet fin arbetsplats! Och såklart du ska få sitta där, du är ju en otrolig inspiration!

    Elin Söderholm ❤ 2016-03-14 16:16:17 http://elinsoderholm.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!