In love with Ortigia

coctail södermalmJag var förbi en av mina absoluta favoritbutiker här i kvarteren tidigare i dag – underbart kitschiga Coctail på Bondegatan. Jag skulle lämna tillbaka en kaninlampa som Iggys mormor gulligt nog köpt till oss, men som vi redan har (en exakt likadan alltså! Great minds osv…).

Och när jag var därinne var jag TVUNGEN att fota lite – de har nämligen fått in en ett märke som var så GALET underbart. Jag blev typ KÄR, och det kommer ni också att bli! Kolla bara:

 

ortigia

ortigia

ortigiaGaaaahhhhh! Ja, ni ser ju – förpackningarna är TO DIE FOR-snygga, och jag kan lova att allt jag doftade på var ljuvligt.

 

ortigia

ortigiaÄLSKAR formspråket! Alla askar är så vackra att man kan spara dem och använda dem till annat när originalinnehållet är slut. Magiskt snygga. Innehållet i produkterna (de har alltifrån tvålar till krämer till parfymoljor till doftljus) är snällt och naturligt, det gillar man ju också såklart.

 

ortigia

ortigia

ortigiaHade lite för lite tid för att shoppa loss just i dag (ska man köpa sånt här ska det ju göras efter grundligt sniffande), men kommer definitivt gå tillbaka snaaaart för att få med mig någon av dessa makalöst härliga produkter hem.

Visst är de helt galet underbara?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!