FUCK IT!

jane koenigNi som lyssnar på poddisen känner ju till det här med att jag och Jossan förespråkar en Fuck It-attityd som ett recept på hur man kan må bättre. Var det nåt som inte blev precis som du ville? FUCK IT! På´t igen! Är det någon som inte gillar dig? FUCK IT! Alla kan inte älska en. Kändes det som att du gjorde bort dig på middagen/tunnelbanan/i skolan? FUCK IT! Ingen minns det om fem minuter. Och om de gör det ändå? FUCK IT! Skitsamma. Strunt i det och fokusera på sånt som är viktigt på riktigt. Det är deras förlust om de lägger energi på onödigheter.

Ja – att inte hänga upp sig på sånt man inte kan påverka eller sånt som egentligen inte är viktigt är ett MÅSTE för att kunna må bra och komma dit man vill helt enkelt. Det är essensen i Fuck It. Som vi också pratade om i poddisen skulle vi vilja ha ett halsband som en constant reminder om just detta tankesätt, och i Alla Hjärtans Dag-present gav jag MIG SJÄLV ett sånt (jupp, älskar att jag gav mig själv en Alla Hjärtans-present #LoveYourself) – ett Fuck It-halsband alltså. Det är det som döljer sig i den söta lilla påsen med rosa snören ovan. Och äntligen har jag fått tid att plåta det så att ni också ska få se!

 

jane koenigJag som ju ÄLSKAR vardagsglädje och när företag anstränger sig för sina kunder, gick typ AV när jag fick hem den lilla asken. Hur fin? Ett smycke i sig.

 

jane koenig

jane koenigOch här är halsbandet, med ett F för FUCK och ett I för IT. FUCK IT! …helt enkelt. Kommer nog vara ett gäng mänskor som tror att bokstäverna står för ”Fina Iggy” eller nåt, men icke!

 

jane koenig

jane koenig

jane koenigOch som ni ser smälter det ihop alldeles perfa med mina andra två vardagshalsband. Rackarns fräsig trio alltså, och tre väldigt bra budskap att ha som constant reminders runt halsen. Så. Sjukt. Nöjd. Halsbandet är från Jane Koenig och hittas här!

I samarbete med Jane Koenig

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Åh, behövde verkligen läsa detta idag. Blev tårögd. Har kämpat på i skolan och med folk som är negativa har jag börjat få sämre självförtroende. Men fuck it! Jag vet att jag kan. Jag vågar satsa.

  Johanna 2016-03-01 09:50:01 http://None
  Svara
 • Åå varifrån är ditt fantastiska feministhalsband?

  Sofia 2016-02-29 23:26:33 http://None
  Svara
 • Ååååh älskar det!! Låg och lyssnade på era två senaste poddis nu på semestern och blev så glad av dem. Sen läste jag i min franska Glamour att Fuck it-metoden typ är vetenskapligt bevisad? Kan vara min knaggliga franska som ställer till det för mig, men tror det var så. Ska se om jag kan hitta den och skicka över, kände bara ännu mer YES, fuck it!! Tack för pepp i sedvanlig ordning, KRAM!

  Sandra Nicole 2016-02-29 23:16:05 http://www.sandranicole.se
  Svara
 • Älskar detta inlägg! Ska spara det när jag behöver lite fuck it-känsla 😀

  Amanda 2016-02-29 20:23:41 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Älskar den tankeställningen, men det jag först tänkte på när jag såg halsbandet var FI, alltså partiet Fi 🙂

  Emelie 2016-02-29 17:55:44 http://None
  Svara
 • Hej! Jag har ett kärleksproblem som jag gärna skulle vilja ha hjälp med från någon av er! Tidigare i veckan så var jag på resa till Dublin med mina kompisar, jag snackade med en kille på Tinder som vi träffade när vi var där. Han och jag hånglade lite under kvällen och han var verkligen en riktigt bra kille som jag kände mig trygg med. Grejen är bara att han vill komma och hälsa på mig nu i vår, eller om jag kommer och hälsa på honom spelar ingen roll. Men jag vet inte om jag vill träffa honom! Jag går sista terminen på gymnasiet och har riktigt tufft i skolan just nu så ett förhållande skulle inte riktigt passa in eftersom att det kommer dra koncentrationen från plugget! Men han verkar vara en riktigt trevlig kille och jag tänker ju på honom varje dag sen jag kom hem men vet inte om jag är kär liksom. Det finns ju fler fiskar i havet om jag säger så 😉 Han var min första kyss och jag är oskuld, oerfaren och jag är 19 år och han är 26 år. Ska jag bara köra? Help please from someone!

  J 2016-02-29 17:54:50 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!