Dream Big!

josefin och vanja

jossan 1Rensade bland mina bilder och hittade då de här som jag sparade ner från Jossans blogg för ganska länge sen. De är från hennes lanseringsevent, när hon presenterade sin SJUKT FINA smyckeskollektion genom att bjussa på världens vackraste och mysigaste frulle. Ja, ni ser ju själva hur härligt vi hade det. Jossan i ett nötskal liksom.

ÄLSKAR att hon döpt kollektionen till Dream Big och ÄLSKAR att hon verkligen utstrålar det inifrån och ut. Varför ska man drömma smått liksom? Nä, dröm så stort du bara vågar – och kom ihåg att du bara får det du vågar be om!

 

vanja wikström

jossan 2Jag är ju bananas in love med hela kollektionen (hon har ju så rackarns bra smak den där mänskan alltså) och har än så långe (för yes jag tänker samla på mig mer) det här halsbandet och de här örhängena. Och vet ni vad? Jo, jag såg precis att Jossan faktiskt bjussar på tävling just nu i sin blogg där man kan vinna superfina priser ur just hennes Dream Big-kollektion, så slink in här för en chans att vinna vettja!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh vilken tajming! Har sen några veckor tillbaka tänkt att jag ska börja lyssna på poddisen och ville egentligen bara börja med senaste avsnittet MEN började lyssna från början och har PRECIS lyssnat på nr 21, barnavsnittet som ni spelade in samma dag som Jossan hade sin lanserings frukost.

  Och med tanke på att jag redan kommit förbi 21an märks det nog att jag är ganska så fast för er och ni två är HELT underbara och inspirerande!!

  Helena 2016-02-29 17:36:06 http://None
  Svara
 • Vill ha prick allt ur denna kollektion. Smycken <3<3

  ISA 2016-02-29 16:48:36 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Åh! Hoppas det kommer ett nytt youtube klipp snart nu när ni börjar friskna till. Smyger in där varje dag och kollar om ni har lagt upp något och blir alltid lika depp av att ni inte har det 🙁

  Emelie 2016-02-29 12:38:01 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!