Bästa läppglanset/lypsylet

bästa lypsylet bästa läppglansetVarje gång jag blir förkyld påminns jag om varför den lilla grå tuben på bilden ovan är en av mina All Time Faves. Den är tamejtusan helt MAGISKT bra – på det mesta! Men framförallt är den rasande skicklig på att ta hand om torr och narig hud, till exempel mina läppar som blivit torrare än fnöske efter att ha sovit med öppen mun i en vecka pga förkylningshuvud. Och vi ska inte tala om huden kring näsan.

Men. Ett tunt lager av ovan salva, så blir huden som ny igen. Funkar på läppar, nagelband, hälar, torra bebiskinder – ja, allt! Tuben innehåller 100% lanolin (eko såklart), vilket är fett från fårull (cruelty free såklart). Och nej, det luktar inte får – det luktar ingenting. Lanolin är det mest fuktgivande ämne som finns i naturen, och det ”lagar” liksom allt.

Som ni ser på tuben så var detta från början en bröstvårtssalva, nåt man använder när man ammar och får sår (jag använde den i MÄNGDER även till detta, och den var fantastisk då också), men med tiden har den blivit allt populärare som lypsyl och läppglans. Salvan är också många makeupartisters favvo eftersom den ger så naturligt fin glans – de har den på läppar, på ögonlock, på kindben och för att forma bryn.

Ja, ni hör ju – världens bästa salva som helt naturligt ger dig världens bästa fukt. Upptäckte denna raring för omkring fyra år sen och köpte genast in den till Glam Mom. Så om ni blir pepp finns den att klicka hem här. Helt klart en av mina All Time Faves, och nåt jag alltid alltid ALLTID har hemma!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!